måndag 29 september 2014

Fuktmätare grund

Den vanligaste fuktmätaren är en så kallad trådlös hygrometer. Det är en enhet som man mäta fukt och ofta temperatur på ett eller flera ställen och skicka informationen till en mottagare. Mottagaren placerar man ofta lättillgängligt i boytan. En fuktkvotsmätare mäter vatteninnehållet i olika material (fuktkvot).


Helst en sådan med givare på en lång sladd. Hur använda fuktmätare för att undersöka källare i.

UNI GANN byggfuktmätare och fuktmätare som indikerar fukt i. Detta påverkas av densiteten och fukthalten i det byggnadsmaterial som mäts. Förändringen i det elektriska fältet på grund av materialets densitet och fuktighet registreras och visas digitalt i displayen . För att ange betyg för produkten behöver ni vara inloggad. Instrumentet sänder ut en högfrekvent signal. Den elektriska signalens frekvens kommer att variera på grund av materialets kapacitans.


Fördelar med kapacitiv fuktmätare : Oförstörande . MC-380XCA har val för olika trägrupper och olika byggmaterial. Anläggningsfjädrarna är mjuka för att även ligga an bra mot ojämna material, samt är rostfria och ytbehandlade.

Stabiliserad temperatur förhindrar felaktiga mätresultat på grund av extern temperaturpåverkan. En ytterligare fördel med AwTherm är att mäthuvudet är avtagbart, vilket innebär att sonden kan vara temperaturkalibrerad och justerad för att ge hög precision. Användarvänlighet AwTherm visar sina steg . Fuktmätare för trä- och byggmaterial. Värdet visas digitalt i. Omställning mellan trä och byggmaterial vid mätning. Kan även mäta lufttemperaturen.


Drivs med 9-volts batteri (ingår ej). Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för Glömt lösenord för att låsa upp och välja ett nytt lösenord. Nollställa indikeringsläge. Jag har två mätare som i princip är vad jag.


Om instrumentet används i indikeringsläge vid en omgivande temperatur som skiljer mycket från temperaturen vid kalibrering, kan MMS visa ett mindre värde när man håller instrumentet fritt i luften. Skulle denna situation uppstå, nollställ instrumentet enligt. Stiftet kräver fuktmätare.


Länge gick de anställda i mögellukten i tron att det bara luktade.

Inte bara kyrkans väggar har drabbats. Huvudaltarskåpet och de lösa . För mätning av fuktighet i alla slags trä och i alla andra slags byggmaterial som gips, cement eller tegel. Användning vid andra temperaturer kan ge felaktigt resultat. Vi är ett lokalt familjeföretag som finns i mellersta Hallan med huvudkontor i Varberg.


Idag erbjuder vi allt för bygget till byggare, lantbrukare, företag och konsumenter. Allt ifrån grund , väggar, infästning till takstolar, väggelement, . Håll koll på luftfuktigheten på svåråtkomliga ställen. Trådlösa sensorer med räckvidd på upp till m. Beställ dig fuktmätare hos oss idag! Vi varken garanterar eller har någon ansvarsskyldighet för om de registrerade resultaten är korrekta eller inte.


Under inga omständigheter tar vi på oss någon ansvarsskyldighet för skador som uppkommit till följd av de erhållna mätresultaten. I den Europeiska unionen får inte . Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner!


Använd hygrometern tillsammans med din avfuktare för att säkerställa en bra relativ luftfuktighet. Genom att aktivera dygnsavläsnings-funktionen kan man avläsa den högsta och lägsta uppmätta .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg