onsdag 10 september 2014

Badrum uddevalla

Går du i renoveringstankar och söker inspiration till ditt nya badrum , så har du hittat helt rätt. Små som stora, enkla som lyxiga – låt oss inspirera dig! Du får en kontaktperson som samordnar allt.


Certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Och du vet i förväg exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta . Företagsinformation för badrumsinredningar i Uddevalla med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare.

Comfort Uddevalla Petersons Rör har idag montörer och är totalt anställda. Torp, där vi var i år. Almåsvägen på Källdal, då lokalerna på . Vi hjälper dig välja kakel och klinkers till ditt badrum.


Det finns flera tillvägagångsätt när man lägger kakel uddevalla , och vi hjälper dig att komma fram till rätt val för just dig. Vi är specialister på kakel och klinkers och utför både renoveringar och nybyggnationer. Välkommen till Happy Homes Färg och Kakelhuset i Uddevalla.


Tillsammans med vår kunniga personal hjälper vi dig att hitta inspiration och produkter för ditt hem.

Badrum och badrumsrenoveringar uddevalla. Vi samarbetar med de främsta leverantörerna i branschen såsoBeckers, Jotun, Konradssons, CC . Här får du tips och inspiration kring din renovering eller ditt nya badrum. Vi skapar härliga rum efter era önskemål och ekonomi.


Kontakta oss idag för bokning. UC Bygg i Uddevalla AB som drivs av mig Ulf Carlsson. Jag har års erfarenhet av byggbranschen, vilket har gett mig bred kompetens. Min huvudsakliga inriktning är renovering av badrum och kök, som jag åtar mig totalentreprenader av. Jag erbjuder kostnadsfri konsultation hemma hos mina kunder, då vi tillsammans . På Badrumsportalen hittar du de ledande badrumsbutikerna i Uddevalla.


Funderar du också på lite nytt och fräscht till ditt badrum eller kanske en total badrumsrenovering? Hos de flesta av butikerna hittar du utställningar och showrooms där man kan visa upp badrumsmöbler och hela badrumsmiljööer. Kakelpalatzet arbetar inte bara med kakel och klinker utan kan även hjälpa er med badrumsinredning och allt som hör badrummet därtill.


Här nedan finner ni våra samarbetspartners. Klicka på logotyperna för att komma vidare till deras hemsida. Här hittar du kakel, badrumsinredning, blandare, badrumsporslin, bastu och dusch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg