fredag 19 september 2014

Lk system golvvärme

LK Systems är en av Nordens ledande VVS-leverantörer. Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme , tappvatten och renovering. Vattenburen golvvärme för upp till m2.


För så kallad flytande förläggning. Paketet innehåller allt du behöver. Kopplas enkelt till befintligt radiatorsystem.

Inkluderar isolerade spårskivor i EPS material. Under den tiden har de utvecklat och förfinat golvvärmen så att det har blivit både mer ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Dessutom är det lätt att installera. Golvvärme paket LKKretsar ledningsfört system exkl.


Genom att ständigt vara lyhörda för marknadens behov och arbeta nära branschens samtliga aktörer har dom utvecklat ett unikt systemtänkande. Idag är deras VVS-lösningar ett självklart förstahandsval för många. Instruktionsvideo för installationer med LK EPS golvvärmesystem. Ett lågbyggande system idealiskt.


LK golvvärme passar perfekt både vid nybygge och renovering.

Tryggt, miljövänligt och med överlägsen säkerhet. Våra system för vattenburen golvvärme fungerar lika bra i nybygge som vid renovering. Olika förläggningssätt och ett brett sortiment av tillbehör gör att du kan anpassa din golvvärme till varje enskilt rum. Läs mer om golvvärmens fördelar på vår hemsida. Våra Universalrör kan användas till såväl radiator- och . Alla typer av golvmaterial (trägolv, laminat, ke- ramik, plast o.s.v.) är förenliga med golvvärme.


För mer information om trägolv och keramik, se rubriken ”Trägolv på golvvärme ” och ”Keramik på golvvärme ”. Golvmaterialets art och tjocklek är parametrar som vi tar hänsyn till vid dimen- sionering. Det som gör oss så framgångsrika är att vi säljer egenutvecklade VVS- system och samtidigt är generalagent för en rad marknadsledande europeiska varumärken. Sortimentet består främst av system för radiator- och golvvärme , tappvatten och avlopp, samt olika typer av rör och rörkopplingar. Inom bolaget finns också en . LK Fördelarshunt golvvärme inv Gsekundär utv. Shuntgrupp avsedd för system med huvudpump.


Hittar du inte det du söker? Prata med oss så hjälper vi dig! Företaget har levererat golvvärmesystem i över . Har detta system i mitt vardagsrum (5×6m) men får ingen värme alls.


Har ökat termostaten i etapper till max på grader och efter det började jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg