tisdag 9 september 2014

Ctc luft vatten värmepump

Den energi som används är gratis, miljövänlig och hjälper till att minska utsläppen av CO₂. Varvtalsstyrda värmepumpar och värmepumpar med start- och stoppfunktion. När du väljer en värmepump från CTC väljer du också en proffsig installation och många bekymmersfria år . CTC EcoPart 4Inomhusdel.


Få extra 1kr i rabatt på dessa CTC varor använd denna kampanjkod i kassan:.

CTC har många års erfarenhet av att tillverka och producera luft-vattenvärmepumpar av hög kvalitet. Med en luft - vattenvärmepump från CTC får du både värme till tappvarmvattnet och inomhusvärmen. Den ger dig dessutom energi från luften utomhus hela vägen ner till -22°C. CTC Systemtank EcoZenith i2H. CTC luft - vatten är en Svensktillverkad värmepump , utvecklad av tekniker med lång och gedigen erfarenhet av energieffektiva aggregat med högsta kvalitet.


Priset för en luft - vattenvärmepump är nämligen betydligt högre än priset för en luft- luftvärmepump. Luft - vatten -kostar - .

Den hämtar energi från utomhusluften ner till -22°C. Alla CTC-värmepumpar kan . Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök och ser på Era möjligheter. Kapacitet: 1kW Inverterstyrd. Ger värme ner till -grader och . Ecoair heter CTC ´s luftvattenpump och då är kompressorn ute. Automatisk avfrostning och inbyggd kondensskål är standard.


Den nya generationen är konstruerad för att . Den har bättre effekt ( går till -grader och ger upp till grader varmvatten) och går tystare än föregångaren. Ert värme och varmvattenbehov styr valet av pump. Den effektivaste och tystaste värmepumpen som CTC någonsin tillverkat. Providing sustainable energy solutions worldwide. Installations- och skötselanvisning.


LÄS NOGGRANT INNAN ANVÄNDNING. BEHÅLL FÖR FRAMTIDA BRUK . Den kunskapen har vi på Modighs rörtjänst.

Eco Heat Bergvärme Inverterstyrd värmepump 5-kW. Nu ännu tystare med en högsta verkningsgrad på COP. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Sveriges mest sålda värmepump.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg