torsdag 11 september 2014

Mobilt kylrum

Mobilt Kylrum - ac, avfuktningsaggregat, byggavfuktare, frys, frysaggregat, frysanläggningar, industrikyla, klimataggregat, kyl - företag, adresser, telefonnummer. BURECA din Totalleverantör och Servicepartner. Kyl och Frysrum från Bureca.


Utrustade med väggmonterad pluggin -aggregat som är väldigt enkel att montera ihop. Beskrivning: Ett mobilt kylrum när bara kylskåp känns för lite.

Kylrummet står på fötter och går enkelt att dra till rätt plats med palldragare. Med ett komplett hyllsystem fungerar detta som en kökskyl för dom flesta tillfällen. Utan hyllor kan ni kyla stora mängder dryck vid t. Rymmer hela pallar invändigt, idealisk! EnergisnÃ¥l och effektivt anläggning. Idealsikt för: restauranger, pizzerior, konditorier, gatukök, mindre butiker, blomsterhandlare etc.


Kylcontainers, fryscontainers och mobila kylrum finns tillgängliga för långtidshyra, korttidshyra och försäljning från våra depåer över hela Sverige. Våra depåer sträcker sig från Malmö i söder till Luleå i norr.

Våra kylcontainers har moderna och energieffektiva aggregat som ger låga driftskostnader i jämförelse med äldre och . VariantSimon Kyla är ett kraftigt konstruerat bromsat skåpsläp med kylaggregat som levereras som standard med dubbeldörr bak. Ki-Panels modulrum är måttanpassade kylrum och frysrum som är lättmonterande och anpassande till svensk livsmedelshandel. Ta del av vårt kunnande och breda program.


Kunden i centrum är vårt motto och vi levererar kylaggregat, kylrum och klimatrum anpassade efter kundens önskemål. Våra kylvagnar är lösningen då din eller restaurangens frys inte räcker till längre, eller då du behöver ett mobilt kylrum. Välj ett alternativ ur vårt stall. Den mellanstora kylvagnen. Kylsläp uthyres - hämta i Göteborg!


Ni kan enkelt hyra ett kylsläp och hämta det själv i Göteborg. Annars så kan vi också erbjuda utkörning från Göteborg om ni önskar. Hyr ett smidigt mobilt kylrum och bjud på kyld och god dryck eller mat!


Små kylrum eller stora fryslager – företaget Ki-Panel hanterar båda. Ki-Panel levererar innovativa kyl- och frystekniska lösningar till alla i behov av kyl- och. En stor investering för det lilla företaget är oftast behovet av ett kyl och frysrum. Dom är stora och oftast överdimensionerade och är en oväntad energitjuv.


Det tänker näringsidkaren inte på förrän elräkningen kommer!

Vi på Coolibox AB tänker ett steg längre och vill bygga vårt koncept på flera mindre och . Eftersom svenskar är storkonsumenter av fryst mat, och trenden går mot ett ut ökat kylsortiment i butikerna, har antalet kyl- och frysdiskar i butikerna också ökat. Kylar och frysar kan stå för hela av en butiks energianvändning. Möjligheterna till energieffektivisering är dock . Filtrera Norcool produkter enligt: Produkttyp.


Visa alla, Produkter i webblager, Produkter i mitt varuhus, Produkter i varuhus nära . Strömanslutning: 1-Fas, 230V, 10A. Kontakta oss för prisuppgift och bokning! Lämplig i garage, mindre tvättstugor, . Professionell, högkvalitativ kylutrustning - kommersiella kök och produktion, medicinsk och forskning, marin: skåp, diskar, kylrum , dörrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg