fredag 19 februari 2016

Pellets storsäck

Värmepelletsen har en diameter på mm och längden får vara max gånger detta mått. Varje säck innehåller 6kg. Minsta beställning är säckar. Normalpellets har ett värmevärde på 6-kWh per kilo.


När du köper pellets i småsäck väljer du hur många pallar du vill ha. Vi har säckar på kilo.

Pallen väger 8kg och innehåller säckar. Våra storsäckar väger 6kg. Välkommen till PriceRunner! Bionorr pellets storsäck 8mm. Vid köp av minst 4st säckar ingår utkörning.


En pellets som har alla de egenskaper som dagens brännare kräver för en problemfri drift. Vår Värmepellets levererar stabil värme till en låg kostnad. Finns som småsäck, bulk och storsäck.

En pall Värmepellets innehåller säckar á 16kg totalt 832kg . Vi kan skryta med en av marknadens bästa pellets. Att förädla sågspån till ett miljövänligt och effektivt biobränsle är ingen lätt sak. Vilken pelletslösning passar dig? Du kan få dina Neovapellets levererade i 16- kilossäckar på pall, storsäckar på 7kg eller lösvikt (som vi också kallar bulk).


Har du investerat i ett bulkförråd blir det både billigare och bekvämare. ENDAST FÖR AVHÄMTNING på BACKAGÅRDEN i FINJA. Hämtpris är kr per kg. Vikten kan varierera något efter vägning då vi fyller upp säckarna på plats, men ni får alltid ett exakt kilopris.


Vår egen briljant pellets om vi tillverkar av torrt kutterspån utan tillsatser. Kort fakta om Värmepellets. XL-BYGG JÖNKÖPING är anläggningen som har ett sortiment som bäst passar proffs och de.


Urban Strålin Byggvaror koncernen. Vi är återförsäljare för SCA BioNorrs träpellets och värmeloggs, och här kan du beställa bränslepellets till din värmeanläggning. Om du köper pellets i småsäck, kan du hos oss välja mellan mm och mm pellets ! När du fyllt i alla uppgifter och skickat beställningen får vi ett mail, och kan behandla . Möjlighet att dela upp betalningen på månader utan extra kostnad.


Fyll bara i formuläret och klicka på beställ (beställning är bindande).

Pellets i storsäck 8mm, 12-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg