fredag 26 februari 2016

Värmeflyttare fläkt

Flyttar värme från ett rum till ett annat. Med hjälp av värmeflyttare eller luftförflyttare kan du få till en bättre värmespridning i huset. För att kunna cirkulera luften i din bostad på ett effektivt sätt behöver rätt typ av fläkt monteras på rätt ställe. Sprid värmen i huset med vår värmeflyttare bestående av ett komplett paket. Varvtalstyrd fläkt avsedd att transportera överskottsvärme från ett rum till ett annat.


Försedd med inbyggd kalibreringsbar elektronisk termostat.

Det gäller fläkt , termostat och tyristor (den apparat du reglerar fläktens hastighet med). Det finns en hel uppsjö av fläktar att välja bland. Du bör fråga en vvs-man om råd när det gäller fläkten eftersom denna skall anpassas efter vilken temperatur inluften har och hur många kubikmeter luft den skall flytta. Vi erbjuder dig värmeflyttare.


Värmeförflyttaren har låg ljudnivå. Få en jämnare spridning av värmen i ditt hus med vårt kompletta paket. Våra värmeflyttspaket har olika stor spridning i rummen och du kan själv välja vilken som passar ditt hem.


Välj ett varmare hem i alla rummen.

Många stör sig på högljudda fläktar , ventilationssystem och . Kan jag använda en värmeflyttare för att suga luft från övervåningen och få ner värme i källaren? Svar: Vårt råd är att suga i källaren och blåsa in i sovrummen. Kanaldimension för sugdon i källaren: 125mm för att övergå till donstorlek 160mm. Dimension som bör användas för anslutning till fläkt där luft från . Välkommen till Jula och prisvärd renovering! Varvtalet kan justeras från ca upp till max varv.


Den levereras inkl väggenomföring för innervägg. PAX 2är en komplett värmeförflyttare med inbyggd varvtalsregulator och termostat för värmetransport mellan rum, olika våningar etc. Observera att dragning av kanaler genom brandcell, t ex pannrum eller garage inte är tillåtet. Fläkten är av insticksmodell och ryms i ventilationskanaler med Ø1mm, vid större . Man brukar ange data för en fläkt i form av ett diagram där ena axeln utgörs av flödet och den andra utgör tryckskillnaden som du undrar över.


Det är missvisande att jämföra flödet för två fläktar om du inte vet för vilken tryckuppsättning det är angivet. Den ena ytterligheten är att fläkten står fritt i rummet och . Utvecklad och tillverkad i Sverige. Utmärkt prestanda, mycket hög tryckförmåga och extremt låg ljudnivå.


Inbyggd termostat och varvtalsreglering.

Intellivent lösning att flytta värme. Kontakta säljareHitta din butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg