torsdag 11 februari 2016

Det goda värdskapet

Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna. Att se dem vi möter som våra gäster, oavsett om de är kunder, medlemmar, patienter, studenter eller kollegor. Ett gott värdskap inrymmer begrepp som service, bemötande, inkludering, kvalitet, vänskap och gästfrihet.


Konsten att få människor att känna sig välkomna. Boken har nu översatts till engelska, norska, danska och holländska och mött läsare över hela världen, antingen direkt eller som komplement till en föreläsning inför . Köp billiga böcker inom det goda värdskapet : konsten att få människor att känna sig välkomna hos Adlibris.

Det goda värdskapet has ratings and reviews. Inbjudan har gått ut till kommunanställda, politiker, föreningar, turism och näringsliv. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Böcker till orientmattor!


Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Se flere bøker fra Jan Gunnarsson. Denna fjärde omarbetade upplaga av en succébok som har översatts till ett flertal språk tar upp värdskapets väsen.


Det spelar ingen roll om värdskapet på många plan är universell, om det är mellan individer, organisationer eller länder - det brukar ändå landa i en högst individuell upplevelse. Alla vill vi finna mening och. Mittuniversitetet Östersund.

Institutionen för samhällsvetenskap. Turismvetenskap GR (C) Uppsats hp. En fallstudie på Västerås. Handledare: Sandra Wall-Reinius.


Sep I filmsnutten nedan talar Jan om att leva efter det goda värdskapet är att välja ett förhållningssätt där du själv väljer att leva på ett mer inkluderande, öppet och på ett mer nyfiket sätt när du möter andra människor och i de situationer som uppstår. Det är ur det här förhållningssättet som allt som service, . Gott värdskap handlar om att få alla att känna sig välkomna. För att lyckas måste man själv känna stolthet,och engagemang. Genom Framtidsbygget – en hel kommun har över 2anställda och politiker genomgått en utbildning i dialog och värdskap. Stolthet över Kramfors kommun.


Description: Västerås Tourist Center i samarbete med Citysamverkan arrangerar en föreläsning men temat Det Goda Värdskapet med Joakim Stig. Host: Type: Fysiskt möte. Place: expectrum, The Hub.


Address: Kopparbergsvägen 10. Author, Jan Gunnarsson, Olle Blohm. Vi är ett inspirationsföretag som talar och skriver om värdskap. Företaget finns representerat i. Sverige, Norge, Danmark,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg