måndag 29 februari 2016

Dekorationseldstad

Förhöj stämningen i hemmet med en mysig och värmande dekorationsspis! Med spisar och kaminer som eldas med gasol, alkoholgelé eller el slipper du tänka. På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder! Välj varuhus, Bollnäs, Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg (Backaplan), Göteborg (Sisjön), Halmsta Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona . Brasorna finns i tre olika storlekar och eldas med gasol, naturgas eller stadsgas. Storlek på brasan avgörs av utrymmet i befintlig spis.


Måttangivelser avser brännare med pålagd keramisk ved. Modell Bredd: 4mm Djup: 2mm Höjd: 2mm . Symfoni är en fristående dekorationseldstad för placering mitt i rummet. Elden stiger genom en bädd av lavasten, och ger ett modernt intryck.


Symfoni-spisen levereras med en styrenhet för eltändning med en knapp och eldas med gasol, naturgas eller stadsgas. Spisen finns i standardfärgerna svart och vit, övriga färger . Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad.


Lagad spricka framtill, samt lagning i sidan. Dekorationseldstad trä o metall med elektrisk brasa h=1b=104. Frakt mellan våra visningslokaler: 3kr.


Vi kan inte erbjuda frakt för denna vara men du är välkommen att hämta ut den hos oss. Endast några trappsteg upp! Ett underbart stort sovrum med trägolv och en inredd walk-in-closet! Rymligt och ljust vardagsrum i fil med matrum med en värmande dekorationseldstad.


Parkeringsplatser på gården, bastu med . Com garanterar ej funktionen. Inredning Bloomingville, Nordal, Madam Stoltz. På första våningen finns ett rymligt och ljust vardagsrum, vars ögonsten är en stämningsfull dekorations-eldstad. Intill vardagsrummet ligger ett kök med matplats. Köket är välutrustat och inrett med traditionella azulejo-kakel.


Av villans fyra sovrum är tre försedda med två enkelsängar och ett med en dubbelsäng. Så kom Kenny hem från sin lilla utflykt på Gotland och allt blev som det ska vara igen! I bagaget hade han en stor present till mig – en etanoldriven dekorationseldstad.


Snart får vi inte plats i mitt lilla hus längre! Idag skulle vi på dop, men eftersom Kenny stod för planeringen så blev det .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg