måndag 22 februari 2016

Vädra luftrenare

Aktivt syre är antibakteriellt och eliminerar effektivt lukt och mögel utan att lämna några kemiska biprodukter Luften blir naturligt frisk och fräsch. På endast ett par dagar får Vädras luftrenare bukt med mögel i källaren eller unken lukt i sommarstugan. Och luften blir naturligt frisk efteråt. Hoppas någon här på Forum har erfarenhet av denna ? Tips på bra inte allt för dyr luftrenare till källare.


Grå skiva i ventilationen = asbest?

Stuglukt är något som en luftrenare kan lösa permanent! Man kan tycka att det går fort och lätt att vädra ut doften när man kommer och att den sedan försvinner men tyvärr är det oftast så att lukten är . Han säger att det är viktigt att se till att man har en fungerande ventilation, att inte stänga till ventiler som släpper in frisk luft och att vädra ofta. Det är en konflikt mellan. De upptäckte att flera luftrenare faktiskt släppte ut ozon, som kan vara besvärande framför allt för astmatiker.


De skriver även att det inte . Den här maskinen testade jag för min tidigare blogsida på metrobloggen som nu är avslutad. Jag har testat den för sanering av bilar som varit inrökta.

VÄDRA reducerar oönskade lukter som t. Till exempel bör du enligt Astma-Allergi Danmark vädra med korsdrag tre gånger om dagen, och de påpekar även att vissa astmatiker och allergiker kan känna en förbättring om de även använder en luftrenare. Vissa upplever en förbättring, medan . Namn: Vädra Funktion: Tar bort de flesta lukter från mögel, rök, svett, toaletter, matos och sopor. Funktion: Använder aktivt syre som oxiderar och tar bort orsaken till odören samt bakterier och virus.


Har läst information om två olika luftrenare dels BioZone Basic och dels Vädra från oxysol. Känner ni till dessa luftrenare ? För mer information om produken kan du gå in på hemsidan. Unna dig frisk och ren luft i hemmet med hjälp av en luftrenare.


Luftrenaren rensar luften från t. Ut kommer ren och frisk luft. Filterkassetterna består vanligtvis av ett antal separata filter, t. Se resultaten och läs mer om testen av luftrenare som Astma- och Allergiförbundet rekommenderar. När man bedömer en luftrenare prestanda så tar man hänsyn till luftflöde och filtreringseffektivitet, tillsammans utgör de ett värde som kallas CADR (clean air delivery rate). Vi kan öppna fönster och vädra.


I Sverige har vi fortfarande möjligheten att rena vår inomhusmiljö genom att bara öppna ett fönster och vädra. I Norden är det allt som oftast mycket renare luft utanför lokaler än det är inuti desamma.

I Asien finns det många platser där man inte kan göra så. Detta beroende på att i Asien är det, på många platser, så smutsig . Vi svenskar satsar gärna på våra hem. Vi renoverar, inreder, fixar och donar. Kvalitén på vår inomhus luft är en viktig faktor i vårt mående. Bra luft gör oss pigga, alerta och vi vaknar utvilade och fräscha.


Ett trick är att vädra ofta, se över ventilationen, använda luftrenare eller kanske sova med ett fönster på glänt. Att sova med öppet fönster eller vädra är väl inte optimalt om du är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg