tisdag 16 februari 2016

Skorstensdelar

Köp kaminrör till lågt pris! Kaminrör används för att ansluta en eldstad till en skorstens stock eller som första delar innan isolerad skorsten. Oisolerat kaminrör för vedeldning från en av Europas ledande tillverkare.


Självfallet CE-certifierat! Kaminrör kan lämpligen användas för att gå från eldstad in i murstock, för att användas som anslutningsrör in i en isolerad skorsten eller för att gå i schakt (med dubbel rockwoolmatta). Vid montering vill man ofta ha hanarna .

Efter mycket bra rådgivning var det enkelt att beställa varorna. Lite överdrivet så hann jag knappt skicka beställningen förrän varorna levererades. Varorna var intakta och allt var med. Installationen gick som en dans, mycket beroende på den inledande rådgivningen. Anslutningsplåt till perforerade ytterrör.


Täckplåt yttertak 0-grader. Skorstensrör och skorstensmoduler till Premodul skorstenssystem. För att få ett snyggt och enkelt montage bör du alltid använda båda dessa skorstensdelar , även om den övre bara sticker fram cm.


Vi har skorstensdelar och tillbehör till din skorsten.

Gör din beställning av skorstensdelar på vår hemsida. Här säljer vi Schiedels stålskorsten Permeter, både som paket och lösa delar. Vi har diverse skorstensdelar på lager till förmånliga priser.


Kontakta oss för mer information! Väggförankring Schiedel för helvisolerade skorstensdelar. Förankringen är Ställbar och finns i tre olika skorstens dimensioner 13 1och 2mm. Skorstenen bärs upp av yttermanteln, vilket innebär att varje modul tar upp sin egen expansion. Du behöver alltså inte ta hänsyn till skorstenens längdutveckling.


Vi tillverkar samtliga skorstensdelar helt i rostfritt men kan även beställas lackerat i svart, diameter Ø1- 2mm i isoleringstjocklekarna resp. Men om jag inte har något schakt då? Finns de i metall till modulskorstenarna? Har inte kollat alla kartonger med skorstensdelar dock.


Men jag tvivlar på att montören kommer konstruera ett schakt på plats. Litar (än så länge) fullt på firman som sålt braskamin och ska montera, men tycker om . Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är .

I år har Kapnotechniki tillverkat skorstenshuvar till svetsade skorstenar av rostfritt stål, skorstensdelar , stormhuvar (roterande ventilatorer) av rostfritt, magnetiserat och galvaniserat stål, och produkter för skorstensskydd så som vindflöjar, klockformade huvar, topphuvar och pagoder. Med NVI skorstenssystem bygger du lätt en bra och säker skorsten på ett minimalt utrymme. Stålskorstenen består av moduler som fogas samman via en han- och en hondel vilken sedan säkras med ett låsband.


Detta är en beprövad och enkel montering som ger dig och din familj en läckagefri och säker skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg