onsdag 10 februari 2016

Nexans golvvärme termostat

N-Comfort CDFR-0är en programmerbara digital termostat som kan användas i alla typer av rum inomhus. Termostaten är försedd med både rums- och golvgivare. Det är upp till installatören att bestämma vilken sensor som ska aktiveras.


Om det behövs kan båda två användas. Golvsensorn används i så fall för att .

Vill du köpa en termostat ? Room Thermostat, N-COMFORT THERMOSTAT CDFR-00 Nexans. Totalvikt (inkl. Förpackning) 1. Dessa skall bytas tilll en trefasmatning. Vi har golvvärme i badrummet.


Nu har golvvärmen börjar krångla. Nexans termostater är digitala det är bara skalan som är analog, den kan även kopplas med golv eller rumsgivare. Använder man rumsgivaren.

För att få bra komfort med golvvärme ska man använda golvgivaren, man väljer funktion genom att flytta en bygel bakom frontkåpan. Och man kan byta termostat. Jag beställde elgolvärme som extra tillval till våran vattenburna golvvärme nere och ville därför har en golvgivare så jag kunde använda det. Finns ingen omställning för rumsmätning vad jag kan se på eller i termostaten.


Måste jag hitta rätt termostat eller passar alla termostater alla värmegolv? Industritermostater med växlingskontakt för i första hand styrning av värme, kyla, fläktar etc. Hölje i gråvit termoplast. Godkända av SEMKO samt CE-märkta.


De reglerar el- eller vattenburen golvvärme , . Värmekablar, golvvärmesystem för el BSAB PR:SPB Nexans. Det var lite märkligt för termostaten ska lysa röd när den värmer och grönt när den uppnått inställd temperatur men min lös grön hela tiden. Frostskydd och isfria tak med bra. Millikit II är ett komplett golvvärmesystem bestående av metermärkt värmekabel, monteringsdetaljer och en digital termostat.


Golvvärmerör gjuts in i bjälklagen och ger en kombination av tak- och golvvärme för alla våningsplan. Bygger ut och skall ev ha golvvärme i den nya delen. Ebeco termostat EB Therm 400.


Nexans har ett system med foliemattor, Millidry.

Där kan du också se prisbilden, som är beroende på hur stor yta man använder till en termostat t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg