fredag 19 februari 2016

Vedkorgar av spån

Hitta rätt vedförvaring bredvid just din kamin eller eldstad! Vedkorgar eller vedstaplare, allt hittar du hos oss. Dessutom i olika material och former som läder, koppar, mässing, smide, glas, spån m. Spånkorg för ved tillverkad av Sten Kans från Bonäs, Mora.


Click here to find similar products. Go to the productFind similar products.

Med pellets, ved och loggs värmer du upp ditt hus både billigt och miljösmart. Vi benar upp vad som kan användas till vad och ger de smartaste råden för en varm och ekonomisk vinter. Två stycken vedbärare tillverkade i spån. Mått Stora: Höjd 45cm, Bredd 40cm, Djup 32cm.


Tillverkad i kraftig spån - gammal stil. Höjd: 45Cm Pris (Målad): 430Kr Bredd: 34Cm Pris (Omålad): 290Kr Längd: 37Cm Farfars vedkorg i kraftig spån. Höjd: 43Cm Pris (Målad): 510Kr Bredd: 38Cm Pris (Omålad): 475Kr Längd: 43Cm.


Såga kryssfaneren i rätt mått.

Letar du efter vedkorgar av spån ? Korgar av spån - Korgar av spån - Hos Korgboet hittar Ni, Korgar, Träslöj spånkorg, restaurangutrustning, bakartiklar av högsta kvalitet. Eftersom korgen är stor och bred är den otymplig och mycket tung att bära. Det kraftiga handtaget är dock mjukt och skönt att bära med. Konstruktionen är rejäl och gedigen, men spån åker . Den vida Ikea-kassen är fantastisk att bära tunga saker i, jag ska inte låtsas som att jag är den första människan i världen som har kommit på det. Jag vill bara framhålla hur bra den är för att bära ved i jämförelse med klassiker som spån - eller rotting-korgen.


Våmhuskorgar av handkluven spån av Sten Kans. De lämpar sig utmärkt den. I älgskogen sittar han och väntar på älgarna på sin egenhändigt tillverkade kont av handkluven spån. Vi visar allt från små bärkorgar, potatiskorgar, vedkorgar , frukorgar till picnic korgar och kontar.


Transport: Vedkorg i spån (st), eldställ, gnistgaller Mora - Hägersten. Vedkorg Ha veden lätt och snyggt till hands med en vedkorg ! Produkt info: Färg: Stålgrå Höjd: 4mm Bredd: 3mm. Flätad spånkorg för ved med handtag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg