fredag 12 februari 2016

Avfuktning krypgrund stockholm

Ordet krypgrund i en fastighetsbeskrivning hos en mäklarfirma kan lätt få en eventuell köpare att bli obekväm. Det är allmänt känt att hus med krypgrund ofta drabbas av fuktskador. Vi på Fuktskadecenter i Stocholm utför fuktrelaterade arbeten i hela huset men främst i krypgrund och vind. Med vår avancerade mätutrustning, gedigna kunskap och långa erfarenhet kan vi spåra mögel och bakterieangrepp som inte alltid syns.


Vi hjälper er med avfuktning , mögelsanering av torpavgrunder, krypgrunder , kallvin vindar, garage och källare. Vet du hur statusen är på din krypgrund ?

Kontakta oss idag för Offert och konsultation. Sveriges småhus som har en krypgrund drabbas av fukt och mögelskador. Villaförsäkringen täcker sällan sådana skador, vilket kan bli väldigt kostsamt för dig som husägare.


Vill du få en statuskontroll på din krypgrund , så kontakta oss så kommer vi förbi och gör en . Vi finns i Stockholm med omnejd. Avfuktare för krypgrund , källare, garage och tvättstuga, sänker luftens relativa fuktighet och eliminerar risken för dålig lukt och mögel, torkar tvätten. Trygghetsvaktens avfuktningssystem för vindar och krypgrund.


Ocab är rikstäckande avfuktnings - och saneringsföretag.

Beställ tjänst smidigt idag! Har du koll på din krypgrund ? Enklaste sättet att undvika fuktproblem är att ha en låg luftfuktighet. Vi på Svenska Fukt kan ordna detta på tre enkla steg.


När passar en avfuktare respektive ventilation och när ska du gjuta igen din krypgrund. Fukt i källare och krypgrunder kan leda till mögelskador. Nu lanserar ett företag i Uppsala en ny typ av energisnål avfuktare som tar hand om fukten innan den hinner göra skada. Fördelarna med en avfuktare i krypgrunden. Fukten i en krypgrund kan komma från marken eller från uteluften.


Sommartid kan den varma luften utomhus innehålla stora mängder fukt som kommer in i grunden via ventilationsöppningarna. Luften i husets krypgrund håller en lägre temperatur än uteluften under sommaren. Jag har precis köpt hus med krypgrund som besiktigades förra veckan.


Förhöjda fuktvärden, som väntat i en krypgrund. Nu önskar jag tips på företag med BRA och SERIÖSA människor som kan utföra en tätning av krypgrunden , lägga på plast på marken och installation av en avfuktare. Han har mögelsanerat vår vind samt krypgrund och det ser ut som det är nytt virke istället för det tidigare mögliga virket.


Han är noggrann och mån om att göra ett gott jobb. Han är kunnig och är bra på att ge goda råd.

Avfuktningsgruppen med Linus har varit suverän. Behov av avfuktning kan förekomma av många olika anledningar, de vanligaste är efter fuktskador och då används en så kallad kondensavfuktare som suger in fuktig luft som kondenseras på en kylslinga och vattnet fångas upp i ett uppsamlingskärl. En annat vanligt behov av avfuktare är för att avfukta krypgrunder , . Termisk avfuktare för krypgrunder och torpargrunder - kvm eller andra kalla utrymmen som vind. Mögel- och fuktkontroll med åtgärd.


Upptagningsområde- Stockholms län, Norrköping - Gävle med omnejd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg