torsdag 25 februari 2016

Idun vedspis

Idun Noär en populär och hållbar vedspis med en mängd olika funktioner. Bland annat innehar spisen extra tjockt gjutgods. Vi har smalspisar och fristående spisar i olika stilar. Eldstadsluckan har nu extra tjockt gjutgods med luckskydd på insidan och överhällen är dubbelt så tjock som på originalet.


Ugnstak klätt med mm täljstensskiva. Fylls ugnen med en täljstenssats håller den värmen en hel natt.

Eldstadsluckan på en Idun No har nu extra tjockt gjutgods med luckskydd på insidan och överhällen är dubbelt så tjock som på originalet. This Pin was discovered by Nina Estrup. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


IDUN -spisen var mycket populär och tillverkades av Huskvarna AB, Skoglund o. Olsson samt av Nävekvarns Bruk. IDUN tillverkas nu med samma hantverksskicklighet som på den gamla goda tiden, men med ännu tjockare . Har du något liknande att sälja? Ausführung mit Kochplatten.

Spisen kan fås med planslipade kokplattor . Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher. Vedspis Idun - företag, adresser, telefonnummer. Vi vill börja med att gratulera er för att ni har blivit lycklig ägare till en nytillverkad och svensktillverkad vedspis , Idun Nr 1. Er nya vedspis är både en tidlös och effektiv värmekälla med mer än 1års utveckling och historia bakom sig.


Er nya Idunspis är försedd med den allra senaste för-. Mycket av varför en vedspis åter igen har blivit populär är att både olja och el kostar allt mer, sedan är ju en vedspis även vacker att se på. Samt att om elen skulle gå, så kan du ändå laga mat, eftersom den med lätthet ersätter den moderna elspisen. Hos oss på Kaminbutiken kan du köpa vedspisar från Josef Davidsson, . Järnspisen behöver göras i ordning, för den har varit oanvänd i . Det var houtstokers, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


Range CookerAntique StoveStovesCopperCabinIronSkilletsOvens Irons . Murad kåpa med vedspis typ Idun från Davidssons i Reftele samt bärjärn från Stensjöns Smedja. Inlagt av : Privatperson. Lägsta bud: SEKink moms.


Logga in för att redigera eller ta bort denna förfrågan. En liten undran, i köket har jag en gjutjärnsspis som vi eldar i nästan dagligen nu på vintern, skön värme just under eldningen men svalnar ganska.

Husqvarna 2with copper kettle and water cistern. Säljer renoverad vedspis , ej eldad efter renovering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg