måndag 15 februari 2016

Industriservice gävle

AB Gävle Industri Service är ett företag i Gävle som främst år inriktad på plåt och svets arbeten. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter miljoner. Bolaget skall utföra mekaniska konstruktionsarbeten och maskinmonteringar samt idka därmed förenlig verksamhet. Visa fler bolag på denna adress.

Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Ja, registrerad för F-skatt. Ansvarig Christina Eriksson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Sveriges största söktjänst för öppettider.


Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Gävle. InduMate har lång erfarenhet av att montera och reparera de mest varierande utrustningar. Att hantera stora maskiner och maskindelar är vår vardag.

Vi rycker in tillfälligt eller under långa projekt. Pichano verkar som en partner till produktionsindustrin och erbjuder trygghet, hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi utför också maskinbearbetning i vår egen verkstad där vi kan ta objekt upp till ton. Vi har en stor och varierad maskinpark samt fullt utrustad svetsverkstad och blästerhall. Vi tillverkar och renoverar Malinkvarn och utför industriservice och montageprojekt.


Vi har även lång erfarenhet av service av växellådor, skruvar, . Vi kombinerar struktur- och processmognad med innovativt entreprenörsskap. Jernbro har verksamhet på följande orter: Borlänge, Finspång, Forsmark, Gävle , Göteborg, Helsingborg, Huskvarna, Karlsta Linköping, Ljusne, Norrköping, Nyköping, Oxelösun Skultuna, Skövde, Stockholm, Södertälje, Värnamo, Åmål och Örebro. Ockelbo Svets och Byggmontage har verksamheten inriktad på service,svetsning ,underhåll och reparationer inom industrin.


Vi kan hjälpa till med: -Reparationer,underhåll och service av maskiner . Industriservice med inriktning på både teknik- och underhållstjänster. Vår erfarna personal ger dig som kund tillgång till företagets omfattande resurser snabbt tillgängliga på kontoren i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Gävle , Kungsbacka, Göteborg, Lindesberg, Örebro och Borlänge. Vi är verksamma på många orter och utför även uppdrag i hela . Ett urval produkter som kan intressera er. GÄVLE INDUSTRISERVICE AB: Riggarg.


B-O Industri Service söker automationselektriker. Välkommen till Oss på MMM MEKANISKA AB I GÄVLE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg