fredag 12 februari 2016

Braskamin visingsö

Braskamin , Gjutjärnskaminer Gjutjärn, Stål Kräver skorsten Golvanpassad Rördimension 1mm. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Gjutjärnskaminen Visingö Rostfri är en vedeldad braskamin med ett yttre hölje av rostfri plåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden.


Kaminen har dessutom kokplatta av gjutjärn samt luftspolat glas. Visingsö Rostfri är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden, den har väl fungerande konvektion . Vedeldad braskamin , med ett yttre hölje av emaljerad stålplåt i hög kvalité och med topp, luckor samt roster av gjutjärn.

Kaminen är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden. Den har väl fungerande konvektion och värmer upp bostaden väl. Populära Milano II gör vedeldning till en njutning. Eldstaden är klädd med utbytbar värmebeständigt material. Ytterhölje av emaljerad stålplåt av hög kvalitet.


Topp, luckor samt brännjärn i eldstaden är av gjutjärn. De utbytbara delarna i förbränningskammaren ger ökad livslängd. Falun är en vedeldad braskamin , med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i högsta kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden.

Den har en väl fungerande konvektion och sprider värmen i bostaden väl. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin , insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Kokplatta av gjutjärn samt luftspolat glas. Kaminexperten Visingsö är en vedeldad braskamin med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden.


Nov Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Kommentar: Täljstens-modell med hela sidor och stor glaslucka. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. En kamin eller eldstad står på mångas önskelista och speciellt idag, när el- och oljepriser blir allt dyrare och kraftiga oväder slår ut vår elförsörjning. Kamin Visingsö - företag, adresser, telefonnummer.


Behovet av en alternativ värmekälla i hemmet känns mer angeläget och med en braskamin från Contura får dessutom en väldigt mysig, stämningsfull och miljömärkt . Vi önskar Er lycka till med Er nya kamin och har ni frågor vg kontakta återförsäljaren. Tillverkare: Thorma Vyroba. Ur praktisk synvinkel rekommenderas inte braskaminer för permanent uppvärmning eftersom brinntiden är.


Jag har nyss fått min kamin installerad ( Visingsö ). Den är kopplad med ett rakt rör från baksidan in i morstocken MEN står 70cm från murstocken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg