måndag 3 april 2017

Solceller eon

Du får dessutom extra bra betalt för den solel du inte använder själv, och solkraft utan pristillägg på ditt elhandelsavtal. Just nu är investeringsbidraget höjt till , men det är under en begänsad ti så passa på! Till solcellskalkyl och intresseanmälan.


Vill du prata med oss om solceller ? ON producerar du din egen förnybara el. Kan du också bli solfarmare?

Ta reda på hur väl ditt tak lämpar sig för solceller med vår solcellskalkyl. Här hittar du svaren på dina frågor om solceller, hur de fungerar och hur de kan göra skillnad för både plånboken och miljön. Du kan också hålla dig uppdaterad om senaste nytt inom solceller med nyhetsbrevet Solnytt.


Sonnen solcellsbatteri är perfekt för dig som redan installerat solceller. Lagra din solel och använd den efter att solen gått ner. Hör av dig till Solpatrullen för att diskutera dina behov och möjligheter.


Anslut solceller till elnätet. Här är en checklista för hur det går till.

Har du redan ett anslutningsärende hos oss? Följ ditt anslutningsärende. I så fall behöver du ansöka om och få bygglovet beviljat innan du . Kontakta vår Solpatrull och kom igång med egenproduktion av el från solceller på bara sex veckor.


Så enkelt kommer du igång med solceller. Faktum är att du kan vara igång på sex veckor och du behöver inte göra särskilt . Det är enklare än vad många tror att skaffa solceller. Myter om solceller – vi reder ut begreppen.


Att ta vara på den direkta solenergin är inte svårt. Faktiskt lättare än många tror. Det finns myter om vad som krävs för att lyckas med solenergi och det är dags att reda ut begreppen kring några av de vanligaste. Det behövs varken starkt solljus eller värme, säger Elina Eriksson, . Fram till juni har Eon rabatt på sina anlägg.


Om EON lyckas lura dig att köpa lagringsbatteri, som rätteligen EON borde själva anskaffa för att stabilsera sitt elnät, ja då är det bara att gratulera EON till en stor bedrift. Fyra skäl att skaffa solceller. Du blir mindre beroende av elpriserna och sänker dina.


Många mäklare är eniga om att du höjer värdet på ditt hem, säger Marie Klingmann, expert på solceller , Eon. Med hjälp av en växelriktare som omvandlar energin .

Kända platser med solceller. Eiffeltornet, Taj Mahal och Burj Khalifa finns med på listan över kända byggnader med solenergi. Men det finns faktiskt också en stat där alla hushåll drivs med solenergi – kan du gissa vilken? Vatikanstaten hyser inte bara en påve och kardinaler. Eons nät låg under perioden september–januari på 1procent jämfört med motsvarande period ett år tidigare.


Det är betydligt högre än vad Eon hade räknat med och innebär ett kraftigt lyft efter flera år med en tillväxttakt på lite drygt hälften . TePe has signed an agreement with electric services company E. ON on a record large solar cell plant in Malmö. I Jämtland har Energimyndigheten betalat ut mer i bidrag per invånare än i Blekinge. Vi har tidigare skrivit om hur antalet föranmälningar av solceller ökat med hela 1procent de senaste sex månaderna.


Regeringen beslutade i onsdags att ändra i förordningen om statligt stöd till solceller. Solceller var också den enskilt största energitypen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg