tisdag 18 april 2017

Auktion effecta västerås

Genom att använda våra tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter. Företaget har för närvarande heltidsanställda medarbetare.


Arbetsområdet räknas till hela Mellansverige. Konst och antikviteter värderas av värderingsmän förordnade av .

Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst, design och mycket mer.


Innehållet nedan är skapat av våra användare. Bra med auktion på nätet då jag aldrig har tid att komma på visning. Pantbanken Sverige, Stockholm, Malmö, Västerås.


Auktionsbolaget Svegfors, Västerås.

Vetenskapen om ädelstenar heter gemmologi och den som värderar ädelstenar kallas gemmolog. Här är några olika slags tavlor som du kan köpa på auktion. Affärsbyrån Effecta Aktiebolag har en tillväxt på 1 jämfört med föregående år. Bolaget skall idka auktion , fastighetsförmedling, servering och ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Hela personalstyrkan är i full gång på auktionsbyrån Effecta i Västerås denna morgon.


De ska katalogisera och ta kort på alla de 6föremål som ska auktioneras ut kommande söndag. Klockan varje måndag . Offentlig auktion med budgivning via dator har vi haft i flera år, vi säljer procent den vägen, säger Tapio Hurtta, v Effecta. I första hand tar byrån hand om sterbhus och dödsbon. Vårt upptagningsområde är hela Mellansverige, men köparna finns i hela världen, säger Tapio Hurtta.


Status, offentliga värden. Bilder vi publicerar är på föremål som säljs på våra onlineauktioner varje söndag kl byraneffecta. Katalogen till veckans auktion ligger nu på vår hemsida! Ja, registrerad för F-skatt.


Helgen har varit fullspäckad och intensiv. Vi har varit på allt från autkion till möbel- och växtshopping.

I juni lade jag ett bud på detta bord som syns på bilden. Jag hade glömt bort bordet och igår eftermiddag så fick jag mejl att jag hade vunnit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg