fredag 21 april 2017

Nibe fighter 310p kompressor går hela tiden

Hej, som nybliven husägare så har jag självklart råkat ut för ett problem med frånluftvärmepumpen. Jag kör oftast med elpatronen urkopplad och eldar med kaminen. Igår såg att kompressorlampan ej lyste och temp låg på ca grader. Stängde av allt och startade om, kompressorn startade och det är inga . Nibe fighter 310P , rätt värden?


Men, som alltid inser jag ju att en kompressor låter en del.

Tänkte bara kolla om det finns några vvs:are här som jobbar med värmepumpar. Antalet värmepumpar som går sönder ökar lavinartat. Skadebilden är exceptionellt dålig och antalet trasiga pumpar ökade med 66.


IVT 4och IVT 4Twin hamnar på tredje och fjärde plats med 1respektive . NIBE FRÅNLUFT frånlufts- EllEr bErgvärmEpump? NIBE F7har en stor, kraftig kompressor som kan uppfylla energi- behovet i en bostad på upp till omkring 200. Eftersom den utgående effekten hela tiden anpassas pro-.


Kan du berätta lite kort hur en NiBE Fighter 310P fungerar och vad man som användare bör tänka på? Ett annat fel var att på styrkretskortet sitter det en massa små reläer som drar och sluter hela tiden vid drift ,flera av dessa gick sönder så hela kretskortet måste bytas ,enligt värmepumpsservice killen .

Blinkande indikering: Se instruktion bakom luckan! Förskjutning, värmekurva. MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING. Undrar du något om din produkt från NIBE ? Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna, så att du snabbt och enkelt hittar det du behöver.


Värmepumpar Solcellspaneler Varmvattenberedare Accumulatortankar Beredare Ventilation Pellets- och vedpannor. Kommunikation med produkten. För det är ju det vårt samarbete handlar om, att NIBE hela tiden.


Under de här åren byggdes det mycket småhus . Veckans middagstips: kyckling hurry-curry. Här är veckans goda middagstips med smaker från öster. Dessutom går den snabbt att laga, perfekt i vardagen! Det går alltså inte att säga att ”gör si eller så för att få 21.


Om man håller stängd hela tiden så kommer det visserligen ingen kalluft in via tilluftsdonen, men eftersom värmepumpen . Men var i hela världen köper man denna som privatperson? Jag har hört att det är bra fart i. Går inte att byta motorn, då det är ytterrotormotorer, med rotor och fläkthjulet i en enda enhet. Om man byglar en fighter 310P pannan alltså kan man få en större för. För jag har kallhyra i min lägenhet och elpatron en går igång direkt när jag använder varmvatten dom har bytt grejorna i pannan som nya relän och kretskort ?

För problemet är att kompressor orkar inte dra när det blir väldigt kallt . Det är bättre att byta hela modulen istället för kompressorn vid kompressor ras. För man brukar säga att temperaturen och trycket går hand i han d. Om det skulle vara så att trycket sjunker kontinuerligt så kan det betyda att det är luft i systemet. Och om det skulle sjunka fast ni har luftat ur systemet så kan.


Det innebär att den tar vara på energin i ventilationsluften och använder den till varmvatten och för husets uppvärmning. FIGHTER 360P är en så kallad frånluftsvärme- pump. Mikroprocessorer ser till att värmepumpen hela tiden arbetar på effektivaste sätt.


Hej någon som vet livslängden på NIBE värme panna? Till Villaägaren Allm Till Villaägaren Allmänt För att få bästa utbyte av värmepumpen FIGHTER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg