fredag 7 april 2017

Ventilator skorsten

Problem med dåligt drag och behöver öka luftväxlingen, köp Soliducts ventilator. Ventilator som drivs av vinden och förbättrar draget rök- och ventilationskanaler av alla slag. Information hur man kan reparera sin utdömda skorsten. Genom installation av ett rostfritt dubbelmantlat insatsrör skapas en ny mycket moståndskraftig rökkanal inuti din befintliga skorsten. Snurran är konstruerad med mycket lättgående lager som tåler 2grader för att för att uppnå effekt redan vid låga vindhastigheter.


Genom montering av en dragförbättrare till murade kanaler skapas en kontinuerlig ventilation , som hjälper till att hålla kanalen frí från fuktig samt stillastående luft när skorstenen inte används.

Huset har självdrag men ventilationskanalerna till skorstenen är igenlagda sen tidigare. Skorsten Ventilator är en vinddriven roterande ventilator som. Fast du kanske inte tänker på den så mycket i vardagslag bör du försöka förstå dig på din skorsten. Skorstenen är en bra partner när den fungerar, men kan ställa till mycket otyg och kostnader om något går fel. Med en takmonterad ventilator som drivs av vinden blir du av med rök, fukt och ventilationsproblem.


Den är tillverkad i rostfritt stål och gjuten aluminium. SVF AB Skorstensknuten i Stockholm och Uppsala - Vi kan allt om kaminer och skorstensarbeten. Välkommen att kontakta oss redan idag!


Skorsten o Vent AB är ett företag med bred kunskap inom skorstenar och ventilation.

Vi finns för villaägare, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar mm. Allt inom skorstensrenovering, skorstenslagning, skorstenstätning, ventilation och rökkanaler. Denna entreprenad omfattar: - Rivning av befintlig meters skorsten på yttertak. Nedlyftning av skorsten till mark. Omhändertagande av allt material.


Provisoriskt väderskydd på yttertak. Dessa uppgifter utgör inte underlag för anbud utan tjänar endast som orientering. Detaljerade uppgifter redovisas i . Förra året gick företaget med förlust. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner.


Bolaget skall bedriva konsult-, besiktnings- och utbildningstjänster inom bygg, värmeteknik, ventilation , energi, miljö och brandskyd handel med varor som s. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Ansvarig Stig Berglund år. Vi utför skorstensrenovering och kan förse dig med en ny skorsten och eldstad.


Skorstensfolket i Östergötland erbjuder även relining av ventilationskanaler. Renovera skorsten i Stockholm. Vi utför alla typer av skorstensrenovering och hjälper dig som bor i området kring Stockholm.

Kan monteras direkt på skorstensrör eller murad skorsten med olika adaptrar. Ja, registrerad för F-skatt. Vi har tillsammans med våra samarbetspartners även en mycket stor kunskap och erfarenhet av konvertering av gamla självdragssystem till mekanisk ventilation. Så skall ni behålla självdraget eller konvertera till ett modernt system så har ni kommit rätt.


Find Ventilation skorsten på GulogGratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg