måndag 24 april 2017

Skorstenshuv göteborg

Skorstenshuv - sotning, skorstensfejarmästare, brandskyddskontroll, ventilationsrengöring, sotning, skorstensbesiktning - företag, adresser, telefonnummer. Vi tillverkar och monterar skorstensskydd av högsta kvalité. Detta skyddar skorstenen mot nederbörd som annars kan leda till fukt, vilket i sin tur gör att skorstenen. Titta på våra senaste jobb. Skorstensskydd ( skorstenshuv ) av högsta kvalitet, olika färger, bra pris, med installation.


Praktisk information om skorstenshuvar.

Nederbörd som snö och regn kan på sikt få ödesdigra konsekvenser för din skorsten. Ett enkelt sätt att hindra detta är att montera ett skorstensskydd som skyddar mot all nederbörd. Kontakta oss för gratis prisförslag. Skydda din skorsten från ur och skur och låt den andas med ett skorstensskydd.


Vi bygger till exempel fönsterbleck, skorstenshuvar och hängrännor m. Vi tackar alla besökare som kom in i vår monter och visade intresse för vårt öppningsbara skorstensskydd. Nu gör vi vårt allra bästa för att leverera så snabbt som möjligt! Herr och Fru Wulf – Bengt och jag .

Företaget har åtta anställda, varav sex är plåtslagare och de övriga två arbetar med smide respektive på kontoret. Vi är medlemmar i Plåtslageriernas Riksförbund. Vår kundkrets består av byggfirmor och skorstensleverantörer, men även privatpersoner. Minimal påverkan på de boendes vardag.


Hitta företag inom Skorstenshuv. Här får du inspiration och tips när det handlar om att renovera och bygga om huset. Jag har en tegelskorsten med pipor som jag behöver.


Vi utför plåtarbeten, montering av plåttak, stuprännor, hängrännor, stuprör, vindskivor, skorstenshuv. Inget lju ingen ström, mycket driftsäker och minimalt underhållsbehov! Göteborgs Förenade Plåtslageri AB. Med sin breda erfarenhet har . På en rymlig trädgårdstomt i bästa västerläge ligger denna charmfulla och väl underhållna 30-talsvilla med stora boytor och många av de äldre detaljerna bevarade såsom spegeldörrar, kopplade originalfönster, trägolv och väggmålningar. Villan lämpar sig bra för en stor familj då huset inrymmer två badrum . Vi murade om skorstenen med godkänt skorstenstegel och monterade.


För att undvika problem med fågelbo i skorstenen bör man tänka på att sätta skorstenshuv med fågelskydd på skorstenen. Modena ger ett riktigt bra effektljus längs väggen. Renoverat badrummet (ägaren).

Invändigt, ommålat och nya golv. Gjort ett vindsrum från hallen. Förmån: Officialservitut . I paketpriset ingår totalt meter komplett rak skorsten inklusive meter utvändig fyrkantig skorstenshuv.


PAKETERBJUDANDE - bara hos Eldabutiken! Altantak renoveras, Ersättning . ELDKRAFT AB - Din värmebutik på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg