onsdag 26 april 2017

El kostnad månad

SEN tillkommer påslag, elcert, nätavgift, skatt o kostnad för elöverföring = ca 3kronor i månaden. Har slutat spara el - det är ju inte lönt då det bara påverkar med ett par kronor då det är övriga påslag som kostar. Jag vet vad alla maskiner i hushållet kostar tex . Hur mycket kostar detta för er som har hus? Apr hur mkt i el per månad ?

Jan Vad kostar en tvättmaskin (ca i elkostnad ) per månad ? Normal elförbrukning i lägenhet? Hobby, fritid och livsstil. Har inte bytt elbolag så har det tilldelade bolaget Billinge EL (Skövde kommuns). Vad har ni för fasta utgifter per månad. Hur vet vi egentligen vad det är för produkter som kostar mycket pengar?


Räkna enkelt ut din elkostnad för elektronikprodukter med vår kalkylator för elkostnad.

Varje månad , vartannan månad eller kvartal kommer det en elräkning till svenska hushåll. Uppvärmningskostnaden är alltså den största kostnaden. Inga konstigheter med det, men man . För varje grad kallare än -1 går det åt mer energi.


Undrar hur mycket ni som bor i hus betalar per månad ? Kalkylator för elkostnad. Det finns mängder med elektronikprodukter men vad kostar det att driva dessa? Dec Jag bor i en (hyres)etta på kvadrat och brukar få folk att höja på ögonbrynen ganska rejält när jag berättar vad jag har för elkostnader. Räkna ut din elkostnad för elektronikprodukter nedan.


Jag betalar elen kvartalsvis och mina räkningar brukar ligga på mellan typ 7och 9kronor. Lysekil är sophämtningen dyrast i landet och kostar 2kr per månad. Högsta och lägsta kostnader samt kommunalt riksgenomsnitt.


Ni med egna lägenheter,ungefär vad ligger er elräkning på i månaden ? Vattnet är dyrast i Norberg (7kr) och billigast i Stockholm (2kr) per månad. Med El -konto kan du jämna ut din elkostnad över året och betala samma belopp varje månad.

Om du dessutom kombinerar ditt El -konto med autogiro blir det ännu enklare för dig. Samma månadskostnad året om - och inga bekymmer. Nov Har du någonsin funderat över hur det hänger ihop att vara elkund? Du kanske har klurat på hur det kommer sig att du får två fakturor varje månad , eller varför det är så många konstiga kostnader som specificeras?


Jan Hej, Tittar på en ny bostadsrätt och undrar följande. Totala ytan är kvm och ligger på våning av 2. I månadsavgiften ingår varken el , värme eller vatten. Vad är drift kostnaden för detta, tror ni? Mina tidigare bostäder har haft detta inkluderat i hyran, . Många är elslukarna som omger oss.


I en normalvilla räknar man med att cirka av husets totala el -förbrukning är uppvärmningskostnader, resterande är övrig elkonsumtion för belysning, maskiner m. Du funderar kanske på att byta ut, eller har kanske redan bytt, de gamla föråldrade elradiatorerna mot moderna . Att det kan vara dyrt att värma sitt hus med el är många medvetna om men ofta glömmer vi bort att alla våra hushållsapparater också kostar en hel del. Vad kostar det till exempel att koka kaffe minuter om dagen eller hur mycket skiljer det om man köper en ny frys istället för att behålla sin gamla. Dec Månadskostnaden för bergvärme kan ligga mellan 3och 6kronor, beroende på ditt värmebehov. Detta enligt beräkningar från bergvarme-pris.


Bergvärmeanläggningen drivs på el så desto mera värmeenergi den måste producera desto mera el förbrukar den. Det är alltså elförbrukningen som utgör . I appen kan du följa din förbrukning och dina kostnader på samma ställe som du kan se hur de påverkas av dina vanor och andra faktorer som väder och vind. Hitta ditt bästa elavtal på Sveriges enda oberoende jämförelsesajt.


Elpriskollen drivs av myndigheten Energimarknadsinspektionen (Ei).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg