onsdag 19 april 2017

Ventilation och sotningstjänst i norden

Skicka SMS till företag. Från början blev jag lite tveksam till att bli uppringd eftersom jag tror att min mobil är spärrad i Nix-registret, men eftersom jag inte haft besök av sotare på ett tag så tyckte jag att det kunde vara värt att prova Sotningstjänst i Norden. Tjänsten var rengöring av imkanal och . Söker du efter ventilation eller ventilationssystem.


Företagets huvudsakliga affärsomradet är BROMMA.

Ventilation och sotningstjänst i norden AB, Stockholm, Sweden. Nedan hittar du ocksa mer detaljerad information. Nov De två sotarna fick riva ner plasten och gå därifrån.


Det händer att vi möter irriterade restaurangägare, men vi brukar inte bli utkastade på . Organisationsnummer används för att hålla koll på alla or. Bolaget skall bedriva sotningsrörelse, ventilationsservice , försäljning av eldstäder, fastighetsservice samt därmed förenlig verksamhet. Antal anställda, 3 , 21.


Kassalikviditet, 12 10 99.

Ansvarig Daniel Gyllenberg år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Jul Vi är ett seriöst företag som erbjuder rengöring av ventilation. Det är bra att polisen varnar för att det kan finnas tjuvar som. Polisen lämnade ut Jönköpingsnumret till media och beskrev hur uppringaren hade erbjudit olika sotningstjänster.


Däremot har polisen i efterhand påpekat att man aldrig nämnt . Nån som har erfarenhet, dels av ventilationsrengöring , dels av firman? Har ett 5-plans kedjehus fr 70-tal. Imkanal kallar man en ventilationskanal som ska föra bort luft från utrymmet där man lagar mat.


Kanalen går från köksfläkten). Vid regelbunden användning rekommenderar Sotningstjänst Norden en rengöring vartannat år. När du använder spisen bildas avlagringar.


Vill du boka en rengöring eller har frågor, kontakta oss. Vi säljer och monterar kaminer och skorstenar, samt utför sotning och ventilationsrengöring. Vi är din pålitliga leverantör av värme och ventilation ! Besök vår webshop med braskaminer!


Styrelsen har haft kontakt med några skorstensfejare för att höra om pris och rabatter om flera medlemmar samtidigt beställer rengöring av imkanalerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg