torsdag 27 april 2017

Luft vatten

Bor du i ett hus med vattenburen värme och vill bidra till en bättre miljö? Då är en luft -vattenvärmepump det självklara valet för dig! Luft -vattenvärmepumpar utnyttjar nämligen förnyelsebar energi i vår utomhusluft.


Vilken luft vatten värmepump ska man välja? Frågorna är många inför valet. Här hittar du bra tips och värt att veta om luft vatten värmepumpar innan du ska välja och köpa.

Läs om fördelar och nackdelar med luft vatten värmepump. Den energi som används är gratis, miljövänlig och hjälper till att minska utsläppen av CO₂. Varvtalsstyrda värmepumpar och värmepumpar med start- och stoppfunktion.


Välkommen till Mitsubishi Villavärme! Den energin kan du sedan njuta av i din golvvärme, dina element eller i en härlig varm dusch. Det betyder att befintliga vätskeburna radiatorer kan vara kvar . Har man ett vattenburet värmesystem i sitt hus så är en luft -vattenvärmepump ett superbt val av uppvärmningskälla.


Det finns väldigt många fördelar med en luft - vattenvärmepump – den största är givetvis de låga driftskostnaderna.

Lätt att ansluta till befintliga värmesystem eller till en tekniktank. Brett utbud av luft - vatten värmepumpar i vår webbshop. Bra priser från kända tillverkare. Uppvärmning av både luft och tappvarmvatten.


Enheten har hög effektivitet och klarar att leverera hög utgående vattentemperatur utan tillskottsvärme ända ner till -15°C. XP Energy levereras komplett med anslutningsdetaljer och eventuella . W är den nya generationen Aquasnap värmepumpar det bästa valet. Carrier 61AF ger höga temperaturer och är konstruerad för större installationer som värme- och tappvarmvatten för ex. Att installera en värmepump från Fujitsu innebär alltid stora besparingar för vår miljö och din uppvärmningskostnad.


Detta innebär att installationen återbetalar sig under . Daikin Altherma luft - vatten värmepumpar använder luft-till-vatten värmepumpsteknik för att energieffektivt värrma, kyla och producera tappvarmvatten. Generösa garantier med års garanti på hela värmepumpen, år på scrollkompressorn och en års trygghetsförsäkring. Värmepumpar som hämtar sin energi . Luft - vatten värmepump 13kW anpassad för svenskt vinterklimat med Copeland EVI kompressor. Arbetar ner till -grader.


Högt COP-värde till fantastiskt lågt pris gör att du snabbt tjänar in installationskostnaden. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.

Gör stora besparingar redan idag. Visa filter Stäng filter. Till och med vid temperaturer under °C finns det värme i den omgivande luften, så varför inte utnyttja denna till att värma upp ditt hus? En luftvärmepump kräver inga borrhål eller slingor vid installation, och har en hög verkningsgra vilket gör den till ett ekonomiskt alternativt såväl initialt som löpande. Trött på höga värmekostnader?


Spara massor av pengar genom att byta till luft - vattenvärmepump! Här finns mer information om installation etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg