måndag 24 april 2017

Sanera lukt

Hej Har en gammal gård dit jag planerar flytta. Det är inte mögel, vi har haft en kille från anticimex dit för att kolla på det och han . Desinficeringsmedel mot lukt i t. SANERA är en produktserie med tuffa kemikalier för tuffa tag. Produkterna är framtagna och anpassade för att göra det så enkelt som möjligt när man behöver ta bort besvärlig lukt , bakterier, ingrodd smuts, sot m. En produktserie där vanlig städning inte räcker till utan åtgärden har gått över till sanering.

Gali būti naudojamas šiukšlių indams ir šiukšlių patalpoms dezinfekuoti. Naudokite skystį visur, kur gali būti įsigėręs kvapas, ypač gausiai naudokite ant paslėptų paviršių. Priemonė stabdo geltos plitimą. Kad produktas „ Sanera Lukt ” . Leverantörens produktnummer.


Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det avråds från. Identifierade användningar. Närmare upplysningar om den som tillhandahåller säkerhetsdatablad.

Det finns flera sätt att sanera lukt från torrkokning. Bland annat fungerar ättika i öppna behållare som en luktabsorbent. Sannolikt är det någon typ av oxidering som sker mellan förångade partiklar av ättikan som reagerar med de estrar som skapats vid förbränningen. Därutöver bör man också tvätta så mycket av exponerade . För borttagning av lukt orsakade av organiska material, tex urin, spyor, avföring, matrester, mjölk etc.


För användning i toaletter, urinoarer, golvbrunnar, kök, industri samt för allmän sanering av lukt. Spädes med upp till delar vatten. Har du problem med lukt som satt sig i väggarna?


Spädningen anpassas efter problem . Vi kan hjälpa dig med att sanera all typ av lukt. Kontakta oss om du vill ha hjälp med luktsanering! Naudojimo sritys: Visiems paviršiams. Apdorojimo informacija: Naudokite skystį visur, kur gali būti įsigėręs kvapas, ypač gausiai naudokite ant paslėptų paviršių.


Reikalui esant pakartokite procedūrą. Paskui paviršius gali būti nuvalomas .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg