fredag 21 april 2017

Thermo fläkt

Thermex har ett brett sortiment av spiskupor och fläktkåpor. Du får både snygg design och en effektiv ventilation som ger dig en behaglig inomhusmiljö. Vi jobbar med det egna varumärket Termo. Huvudsakligen sker produktionen hos ett antal underleverantörer i Kina.


Termo har egen utveckling och kvalitetskontroll för att säkerställa en god och hög standard på produkterna.

Alla produkter testas och . Liten smidig portabel värmefläkt i robust metall. Lämplig för garage, förrå husvagn eller liknade som ska värmas upp tillfälligt eller permanent. EC-tekniken är intelligent teknik, som använder integrerad elektronisk styrning . Få kalluft i värmen Med snygg och stilren design passar denna fläkt in i alla miljöer.


Modernt i hemmet med glaselement Ett element utrustat med LCD display som är godkänd för våtutrymmen. Fläkten är oscillerande och har.

Wind passar i alla miljöer, offentlig som hemmamiljö. Den är effektiv och perfekt för de som behöver svalka sig. Stilren och mönsterskyddad design.


FLÄKT KALLUFTSFLÄKT TERMO TITANO OSCILLERANDE. Alternativet till originalhandeln! Störst i Norden på reservdelar till AC.


Levereras komplett med de delar som behöver bytas i samband med att värmaren skruvas isär. Termostatstyrd väggventil för väggmontage, avsedd för kontinuerlig ventilation av bostäder. Försedd med filter och kraftig kondensisolering. HeratherKompakt inkubator, liter. Cookies are small text files held on your computer.


This allows us to enhance your browsing experience and enables us to understand how you use our site. Mecanylbränsleslang L=7m. Samle Spannmålsfläkt levereras som standard med el-motorer från KW till kW, samt för traktordrift.


Ladda ner vår broschyr för mer information.

Mångsidig friskluftsfläkt som förutom att cirkulera luften även kan kyla och fukta den. Kylning sker med hjälp av kylklampar som läggs in (i färdigfryst tillstånd) i fläkten och sedan kyler den utgående luften. Fjärrkontroll och kylklampar ingår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg