onsdag 26 april 2017

Fjärrstyrning panasonic luftvärmepump

Två olika modeller för fjärrstyrning av luftvärmepump. Styr din luft- luftvärmepump via mobilen! Med fjärrstyrning kan du kontrollera din värmepump helt utefter dina önskemål och enligt fjärrkontrollens funktioner. Beställningsvara (leveranstid – dagar).


SMS-styrning tillåter även att du får varningar vid exempelvis strömavbrott (i och med att dosan kan gå på reservbatteri). Du kan höja och sänka temperaturen och får statusmeddelande om både .

Förprogrammerad för de vanligaste driftlägena. SMS till din telefon vid eventuellt strömavbrott. SMS när strömmen kommer tillbaka. Få aktuell temperatur i ditt hus via SMS.


Detta bidrag kommer från Jörgen. Vi tackar Jörgen för hans bidrag och önskar honom lycka till i tävlingen. Tidigare så fjärrstyrdes luftvärmepumpen med en SMS styrning, som var en liten box som monterades . Fjärrstyrning av Luftvärmepump i Stugan med ZXT- 120.


Nu tar man tekniken ett steg längre och presenterar en cloudbaserad internettjänst som gör att du kan styra din värmepump var i världen du än befinner dig.

Till din luftvärmepump finns olika tillbehör som är bra att komplettera med. Här hittar du värmepumpsskyd skärmtak, konsoler, markstativ, fjärrstyrning , droppskål och rengörings spray. Med olika typer av fjärrstyrning får man i stort sätt samma funktioner som finns på fjärrkontrollen, t. Dessa system kan även byggas ut med flera smarthus-lösningar. Här finns många möligheter för att koppla upp din värmepump mot andra styrenheter som gör att du kan övervaka mer än bara värmepumpen.


Fungerar med värmepumpar som styrs med en fjärrkontroll (IR). Du kan vara borta långa perioder, och ända vara trygg i förvissningen att allt fungerar som det ska. Ställ in systemet på underhållsvärme och höj gradantalet i lagom tid innan du kommer fram.


På så sätt behöver du aldrig anlända till ett kallt hus utan kan . Sätt på värmen i stugan eller ha automatisk sänkning av temperaturen under natten. Universal, fungerar med de flesta fabrikat. Trådlös IR-styrning för värmepump eller AC.


Placeras i närheten av enheten som ska styras för att styra och övervaka driften. Ansluts till trådlöst nätverk och styrs via gratis-app (Android och iOS). I appen går det att ställa in program, höja och sänka temperatur och fläkthastighet samt se nuvarande temperatur och luftfuktighet . Panasonic , Mitsubishi, Argo mfl. Ett inköp av en fjärrstyrning för luftvärmepump till ditt hushåll innebar ett stort steg mot en bättre ekonomi och en förbättrad miljö. Om du väljer att ansluta din.


Den är enkel att installera och lätt att använda.

Klicka på Användarguiden för mer information. AirPatrol Wi-Fi Version 2. Varma sommardagar kan du även kyla ner en stund innan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg