onsdag 20 december 2017

Kamininstallation

Hej Vi har bestämt oss för att sätta in kamin och har tagit in en offert på detta då vi inte har tid eller tillräcklig kunskap själva. Regnvatten rinner ner i vardagsrummet efter kamin. Här hittar du bra tips, värt att veta och beskrivning om hur du installerar och monterar en braskamin och en rökstos i en skorsten.


Därför är det bästa och snabbaste för kunden att vi installerar själva, dessutom så sker många installationer till ett fast pris. Men prata med din Eldabutik inför installationen, det kan finnas förberedande .

Med vår mångåriga kunskap hjälper vi dig med allt från bygganmälan, val av kamin, installation , renovering till beställning av reservdelar samt fria hembesök av våra egna montörer. En kamin eller eldstad står på mångas önskelista och speciellt idag, när el- och oljepriser blir allt dyrare och kraftiga oväder slår ut vår elförsörjning. Behovet av en alternativ värmekälla i hemmet känns mer angeläget och med en braskamin från Contura får dessutom en väldigt mysig, stämningsfull och miljömärkt . Använd gärna vår mall för kontrollplan! VIDEO: Behåll kaminen i paketet så länge du tänker flytta runt på den.


Börja med att skära ut en bit av emballaget så att du ser var glasluckan sitter. Skorstensmästaren Sverige i Stockholm arbetar med skorstenstätning, ventilation , installation av värmekassett och kamin, kakelugnsreparation, öppna spisar och skorstenshuvar. Den del i din kamininstallation som har störst betydelse för säkerheten är också den som är mest utsatt, nämligen skorstenen.

Därför lämnar vår skorstensleverantör NSP marknadens längsta materialgaranti på skorstenssystemet Modulex – hela år. Vid själva installationen av braskaminen är det givetvis viktigt att man gör klart för sig var man vill placera den. Därefter kommer den kanske krångligaste biten med en kamininstallation , nämligen hur man på ett bra sätt arrangerar skorstenslösningen. Vi utför installation och montering av kaminer, spisar och kakelugnar i Nossebro, Lidköping, Skara, Alingsås mm.


Se bilder på vår hemsida. Hos oss har ni rätt till ROT-avdrag, på den delen som är själva arbetet. Det innebär kort sagt att du kan dra av av själva arbets- kostnaden. Installation, montage, reparationer, renoveringar osv. Vi hjälper er med er ansökan om ROT-avdrag som en extra service för våra kunder!


Boka hembesök, handla eller fråga oss. Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning. Välkommen till vår utställning av braskaminer. Kaminexperten Örnsköldsvik.


Vi kan hjälpa till med val av kamin och utföra installationen. Vi har fått en kamin installerad men arbetet drog ut på tiden pga dålig rygg för montören och kraftiga snöfallen förra veckan så vi missade vår sotartid i fredags. Nu är kaminen på plats men vi kan inte få en tidigare tid än 10e januari.


Hjälp med kamin installation Dalarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg