torsdag 14 december 2017

Ventilations huvar

Originaltillbehör är en viktig del av taket och vi erbjuder ett komplett sortiment av huvar , bryggor, infästning och allt som krävs för att få ett komplett tak. Säkerställer montage av huvar vid lätt underlagstak, monteras undersida vind. Här finner du huvar och galler i standardutföranden för både villor och stora fastigheter.


Givetvis levererar vi även måttanpassade produkter, kontakta då din lokala säljare för hjälp. Ventilationsgaller och ventilationshuvar.

Galler och huvar är ventilationssystemets början och slut. Skyddar från- och tilluftskanaler från väder och vin smådjur och skräp. Plannja tillverkar anpassade ventilationshuvar och avloppsluftare till respektive takpannor och profiler som ger en tät och estetsisk lösning för alla typer av tak. Merparten av alla tak har behov av ventilationshuvar eller avloppsluftare som avslutning ovan tak på en byggnads ventilations - eller avloppssystem.


Vår verksamhet är inom ventilation och luftbehandling. ABC Vent är marknadsledande i Norden på Prelackproduktion av ventilationsprodukter med års Garanti på våra färgsystem. Förpackningslösningar, byggmaterial och logistik.

Det är våra tre huvudområden. Genom taket kommer ventilationskanaler som måste sluta tätt såväl motunderlagstak som mot takpannor. Monier har speciella tätningsringar, ventilationshuvar och avloppsluftare för yttertaket. KDN VH Vent pack Glazed Black (SV). VILPE Solar takgenomföring för rördragningar till solpaneler.


Den passar även för andra typer av rördragningar, elkablar eller motsvarande. Den levereras som ett komplett paket, med anslutningsringen monterad på genomföringspannan. Lockets delar och rörtätning levereras lösa för att underlätta monteringen. Areco Direct lagerför ett brett sortiment av ventilation från marknadens ledande tillverkare för att säkerställa kompletta installationer och leveranser med bra teknisk prestanda till våra kunder.


Välkommen till ABC Vent - Ett bra energival! A mm, B mm, C mm, D mm, E mm, F mm. Plåtslagare med yrkesbevis utför allt inom Byggnadsplåtslageri som ex. Taksäkerhet som Snörasskyd takstegar och gångbryggor mm.


Luftbehandlingsinstallationer. Service: Underhåll, Reparationer, Kanalrensning, OVK, m.

Taket är på drygt 200m² och i vinkel. Vi har fullt utrustade servicebilar. Vi tillverkar på beställning åt företags och privatkunder. Pannlist, vindskivelist, fotplåt, nockplåt, krönbeslag och fönsterbleck m. Vi kan även bistå med grövre svetsade produkter via samarbete med svetsentreprenör, såsom rostfritt aluminium m. Sarg och krön arbeten tak, och Smide för ventilations huvar. Form armering balk på tak ovan förskola.


Därefter provtryckning tak GV asfalt. GV – Asfalt komplettera tätskikt på tak. Mellanväggar dubbling och el kanalisation innan. Mellan väggar enkling plan 2förskola, . Projektering av ventilation. Vi erbjuder projektering av ventilationsanläggningar i bostäder och kommersiella fastigheter som kontor, skolor och sjukhus.


Reseersättning och administrationsavgift tillkommer. Företaget har levererat prelackerade takhuvar, ytterväggsgaller, spjäll, brandsystem och filterskåp de senaste åren till alla typer av ventilations. Huvar placering och utformning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg