torsdag 28 december 2017

Test fuktmätare

Har flera gånger fått lånat lite dyrare fuktmätare från jobbet för att bedömma virkens skick. Såsom nu när jag ska måla huset. En bra fuktmätare med kula. Fuktmätare från Gann, Trotec, Protimeter, Testo.


Modellerna av fuktmätare är anpassade till alla olika behov av mätning. Vissa modeller använder flera typer av mätprinciper i ett och samma instrument.

Trotecs BMklarade sig som vinnare i en test där fem ledande fuktighetsmätare testades. Speciellt övertygade var den tyska konsumenttjänsten om hur lätt. Köp fuktmätare via vår webbshop eller butik i Stockholm.


Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! De är uppskattade för sin goda noggrannhet och höga kvalitet, men också för sin smidiga design och ergonomiska utformning. Vi saluför hela Protimeters sortiment och hela deras tillbehörsutbud i form av extra . Försöker att få en tidskrift att testa fuktmätare.


Allt från billigare till dyra.

Både med spetsar och utan. Vi har många bra erbjudanden och information! För snabba oförstörande fuktmätningar i väggar, tak och golv. Lämpligt för alla typer av byggmaterial.


Det mest exakta sättet att avgöra fuktigheten i en vedklamp är att helt enkelt mäta det med en elektronisk fuktmätare. REDAKTIONEN REKOMMENDERAR: Just nu . Temperatur- och fuktlogger 4. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! FLIR MR1är den enda fuktmätare som kan visa dig var problemen finns och var du ska mäta. Den tåliga konstruktionen och sensorerna som kan bytas ut på fältet är konstruerade för att minska stilleståndstiden.


Den uppkopplade fuktmätaren ser ut som en hockeypuck och kan meddela när betongen är torr nog för att lägga golv ovanpå. Digital fuktmätare för trä och murverk! Mätaren använder två mm elektroder för mätning och redovisar mätningarna i grafform på en LCD- skärm. Den drivs av två AA-batterier (ingår).


Mätområde för trä: 6– (± ). Den mäter snabbt och smidigt fuktigheten i väggar, golv och.

Tryck bara in de två detektionspiggarna mot det material du önskar testa. Skydda sedan piggarna med den medföljande kåpan. Beställ idag, leverans imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg