onsdag 27 december 2017

Tyst värmepump

Mitsubishi Electric är synonymt med tysta värmepumpar. Vår unika teknik på värmeväxlaren skapar så gott som ljudlös och effektiv villavärme. De upplever dessa som både tysta och effektiva.


De som tidigare haft andra märken att jämföra me är extra nöjda. Intressant är också att ta del av den 10-åriga problemstatistik som Folksam tog fram för ett tag sedan.

Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Vi förklarar och ger förslag på tysta luft-luftvärmepumpar. En modern luft- luftvärmepump av god kvalitet, har oftast en låg ljudvolym och erbjuder olika möjligheter att påverka ljudvolymen - främst inomhus.


Om du är ljudkänslig är det också bra att välja en kraftigare luft- luftvärmepump , eller kanske installera två stycken. Den diskreta golvvärmepumpen. Den är dessutom ovanligt tyst med dB(A). Bästa platsen för mig är ut mot gatan.


För att slippa sura miner önskas en TYST pump.

Var försiktig med att lova för mycket vad gäller ljudnivån på värmepumpen. Var ärlig och tydlig med att både ute- och innedel faktiskt har ett visst ljud. Om du lovar att den är tyst finns det kunder som tar dig på orden och förväntar sig en helt tyst värmepump.


Tänk även på att den ljudeffektnivå som uppges . Alla vill ha en tyst luft- luftvärmepump och dagens luft-luftvärmepumpar är konstruerade för att vara så tysta som möjligt. Tyvärr finns det ett samband mellan lågt ljud och mindre värmespridning. Om du har ett så tyst läge som möjligt inställt, kommer du också få sämre värmespridning. Lösning: Öka fläkthastigheten.


Ser ju många trådar här om värmepumpar som väsnas. Min föräldrar har en IVT 4och den brummar på rätt duktigt och det är inget jag vill ha i ett hus. Det är två saker jag stör mig på. Brummande ljudet samt ljudet när den suger in uteluft i huset (för den suger väl?) Är det möjligt att ha en värmepump ute i . Ytterväggen i fråga ligger rätt nära min terrass och jag vill därför ha en så tyst utedel som möjligt. Ljudnivån på innerdelen har . Ny tyst värmepump i kompositmaterial.


På mässan Nordbygg, Stockholmsmässan – april i år, visade Bosch Thermoteknik upp världens första värmepump med stativ i ett mycket djuddämpande fiberarmerat cellplastmaterial. Bullernivån nattetid ligger så lågt som vid decibel ”Silent mode” – nästan .

LG Nordic Prestige har blivit korad den bästa luftvärmepump som någonsin testas av Energimyndigheten. Den klarar bland annat av att värma upp ditt hem med hjälp av luften utifrån även då temperaturen är så låg som minusgrader. Den patenterade fläktlösningen gör dessutom värmepumpen otroligt tyst , . Denna ljudreduktion uppnås genom användning av ljudabsorberande material som normalt används i fordon och datorsystem. Panasonics trebladiga fläktar är även en bidragande faktor till att modellen är så tyst.


Tack vare den låga ljudnivån är värmepumpen idealisk för bostadshus som är byggda nära . Att tänka på när du ska köpa värmepump. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, smart elektronik och aerodynamik har banat väg för det framgångsrika fläkt- och motorsortimentet. Kunderna finns bland annat inom ventilation, kyla, . En enkel och tyst värmepump. Värmepump för huset, stugan eller.


Med Daikins värmepumpar kan du reglera. Daikin är världsledande när det gäller utveckling och design av värmepumpar och luftkonditionering. Med en Daikin värmepump installerad får du alltid tyst och skön värme oavsett vad termometern visar utomhus.


Daikins nya XR-modeller är optimerade för värme, de levererar lika mycket eller mer värme vid -25ºC som de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg