torsdag 21 december 2017

Värmepumpstest

Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Värmepumpen, är idag det vanligaste sättet att värma upp villan eller fritidshuset. Du ska köpa luftvärmepump och vill snabbt få reda på vilken som är den bästa värmepumpen idag.


Och du har kommit helt rätt! På denna sida kommer vi nämligen att titta närmare på vilka luftvärmepumpar som vunnit i testerna den senaste tiden.

Men du kommer också att få veta vilka saker . Nov Folksam har skapat en ny tradition av att komma ut med ett värmepumpstest varje höst. Nu har årets test dykt upp, och nya värmepumpar kommer att marknadsföras som ”Bra Val Folksam”. Vi förklarar närmare vad detta faktiskt innebär och ger vår syn på testet. Mar Här finns tester från vårt Testlab.


Fokus i resultaten är energianvändning, funktion , buller och andra viktiga egenskaper. Testerna ska efterlikna verkligheten och utförs i labbmiljö enligt internationella metoder.

Vi reder ut olika begrepp och ger konkreta tips. Få upp till kostnadsfria offerter hos Greenmatch! Nov Bäst i test - Värmepumpar. Reglering av kompressor: Det finns två olika sätt att reglera värmepumpen.


Vilken är egentligen bäst? Varvtalsreglering innebär att effekten anpassas successivt beroende på hur behovet av värme och varm- vatten varierar. Fyra av de testade värmepumparna har.


Vår nya värmepump för privathushåll fick bäst i test av Teknologisk Institut i Danmark. Oberoende tester av värmepumpar är viktiga för att du som kund ska kunna få reda på vilken produkt som är bäst i test och bäst lämpad för just din villa eller stuga. I testerna ingår bland annat en beräkning av energibesparingen som beror på värmepumpens effektivitet, husets energibehov och . RISE har lång erfarenhet av teknisk utvärdering av värmepumpar. Vi provar och granskar olika typer av värmepumpar både i fält och i laboratorium.


Det bästa är alltid att utgå från din egen situation och inte stirra sig blind på olika typer av värmepumpar eller vad tillverkarna själva säger. Varje installation är unik och kräver sin egen lösning, och ett värmepump-test är därför en bra start när du vill installera värmepump och sänka dina kostnader. Jul Återigen fina resultat för vår luftvärmepump.


Störst besparing med lägst ljudnivå!

I det här blogginlägget kommer fokus att ligga på vilka besparingsmöjligheter man kan få med respektive värmepump. Vill du läsa mer om luft-vattenvärmepumpar så kan du göra. DTI (Danske Teknologiske Institut) är Danmarks motsvarighet till SP (Statens Provningsanstalt).


Nordens mest omfattande värmepumpstest på uppdrag av Energistyrelsen i Danmark. Välkommen till PriceRunner! Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Find de bedste varmepumper på det danske marked.


Varmepumperne på listen overholder alle lovkrav, og er testet af et uafhængigt testlaboratorium. Titta också närmare på garanti- och försäkringsvillkor. En värmepump är en stor investering som fyller en viktig funktion i ditt hem.


Det gör det desto viktigare att du har ett bra skydd om något skulle hända. Intresseområden: Värmepump, test.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg