fredag 29 december 2017

Täljstenskamin stockholm

Våra täljstenskaminer kommer från norska Granit Kleber. I många fall är det fortfarande värme kvar i stenen på morgonen, trots att många timmar gått sedan man eldade. Med två timmars eldning kan man få upp till timmars värme i ett välisolerat hus.


Eldar man istället gånger om dagen ger kaminen tillräckligt med . En täljstenskamin avger snabbt behaglig värme och lagrar värmen under en längre tid.

Finns i många snygga och stabila varianter. Eldabutiken Inter Idé Stockholm. Vi har över 2kaminer, murspisar, kakelugnar och vedspisar uppmonterade och ett stort antal som kan demoeldas. Bor du i Stockholm och är intresserad av att köpa en braskamin?


Då kan du kontakta någon av de ovanstående återförsäljarna och boka ett hembesök. Våra återförsäljare hjälper dig med att hitta rätt kamin och skorsten för dig och ditt hem. Håll värmen längre med täljstenskamin ! BAUHAUS är återförsäljare av dessa snygga kaminer i grått.

Välj mellan glas på sidorna eller endast i fronten - vad som passar ditt ändamål bäst! Kaminbutiken ligger utanför Stockholm i Järna. Vi säljer allt inom kaminer och spisar till bra priser! Få hjälp med hela installationen till rätt kostnad.


Täljstenskaminer i Stockholm. Denna täljstenskamin kommer från norska Granit Kleber. Norska kvalitetskaminer med täljsten från Gudbrandsdalen och svenska handöl.


Dessa täljstenskaminer håller kaminen och huset varmt många timmar efter att elden har slocknat. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Söker du efter braskaminer till ditt hem i Stockholm ? Varmt välkommen till oss.


I vår butik i Hägersten, Stockholm finner du ett bra utbud av braskaminer, pelletskaminer och skorstenar till försäljning. Vi har fokuserat på eldstäder och skorstenar som håller högsta kvalitet samt standard. Vårt sortiment innefattar några av Europas ledande leverantörer av brasvärme.


Med våra år i branschen hjälper vi dig att planera, välja samt installera din nya kamin och skorsten. Välkommen till vår butik och kaminutställning!

Vi har allt inom kakelugnar, kaminer, skorstenar, murspisar och andra eldstäder. Bastu, brasvärme och bad kan vi på Bastuspecialisten! Du kan köpa en stor del av vårt sortiment här i vår E-butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg