söndag 17 december 2017

Mexikansk spis

Sådana små som är rundade nertill och smalnar av upptill, gjorda i ngn slags lera och står i ngn slags smidesställning. Når vi rejser, så synes Martin og jeg at det allerdejligste er at spise den lokale mad og at gå på opdagelse i nye køkkener, kulturer og på den måde få ny inspiration og rejseoplevelser for alle sanserne. Vi elsker at opstøve de steder, hvor de lokale spiser. De små fine restauranter, hvor maden ikke koster en halv månedsløn, . LA TAQUERIA La Taqueria er et ekte mexikansk kjøkken, lokalisert ved inngangen til den kjente Fløibanen i Bergen.


Vi serverer deilige tacos, burritos og nachos.

Hvor: Vetrlidsallmenningen 6. Kjøkkensjefens anbefaling . Ingredienser til portioner, velegnet til frysning. Spis retten som den er, rygende varm, top med lidt olivenolie og en bunke frisk koriander og masser af lime juice. Tip Brug retten til burritos . Kolumn: Du är vad du äter, det är så sant som det är sagt.


Mexikansk äggröra, fast på mitt sätt! En enkel men god måndagsmiddag fixade jag till idag. I en smord ugnsform lade jag skivor av falukorv som jag sedan klickade ut mediumstark tacosås över.

Därefter smulade jag ner nachips med chilismak och täckte allt med riven mozarellaost. In i ugnen för att gratineras, cirka minuter på 225º. Passar bra som en lätt lunch på jobbet eller som snabb middag.


Bakad med omsorg i Dalarna med svenska ägg och svenskt kött. Jeg blev forelsket i disse fløjtelignende tingester sidste sommer, da jeg var i Texas og pit-stoppede mere end én gang på Taco Cabana. De hedder Flautas eller Taquito, og er egentlig bare tortillas med fyl som har fået en på frakken i frituren – what´s not to like!


Jeg har tænkt meget på fløjterne siden da . En av våra populäraste pajer. Avger ingen rök eller lukt, vilket gör den perfekt inomhus och i utrymmen där man vill ha känslan av öppen spis ! Kan även eldas med ved om den eldas in försiktigt i början, men är inte . Gratinerade auberginer i mexikansk taco-twist. Här är det fullt upp med mitt nyrenoverade kök. Det är lite kvar att pilla med. Ta ut dina gratinerade taco-auberginer och servera till en grönsallad och gräddfil.


Smaklig spis , detta är SÅ gott! Uge der er en del af SPIS ! Odense Food Festival er den fynske fortælling afgørende, og derfor er vi superglade for at kunne understrege det med Gl. Drøm dig til varme og hyggelige omgivelser på restaurant La Casita!


Du behøver ikke at tage hele vejen til Mexico for at smage på alt den lækre mad.

Hele ugen byder de deltagende restauranter på en særlig Spis ! Gringas, sushi hos Aiko, det eksperimenterende hos mmoks og gourmet hos Balcony. Restauranterne spænder bredt i stil med noget for enhver smag, bl. Desuden er Eatmosfære, KokVin, Bacchus og . Dag Stråle kan inte ändra på det som hänt, men utan spis och ugn kan det inte bli fler torrkokningar i lägenheten.


Den store restaurant har plads til næsten 2spisende gæster, og er indrettet med spisebåse, kaktusser og andre effekter, som leder tankerne mod Det Vilde Vesten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg