onsdag 13 december 2017

Rexonet ventilation

Då har det ett antal år på nacken, och det kanske börjar bli dags att titta på att byta ut det mot ett modernt och mer effektivt system. Radea kan hjälpa dig med projektering, installation och driftsättning. Ett utbyte av en Rexonet fläkt ger förutom bättre luftflöden också en energismartare ventilation.


Själva bytet är oftast gjort på . Byte av Rexonet samt förslag på nytt system för värmeåtervinning. I nuläget har vi en Rexonet , ventilation med återvinning samt elvärmare RCDE som ska kompletteras nu vid utbyggnaden (vi har två aggregat eftersom vi bor i parhus). Ventilationssystem i bostadshus skall alltid vara i drift. Vid Avfrostning helt avstängd ventilation kan fukt- och kondensskador uppstå i byggna kanalsystem och aggregat.


Bostadsventilation i väst AB erbjuder filter ventilation system från Fläktwoods, bland annat Rexonet , Svenska Fläkt och Bahco Minimaster. Samma tillverkare som bytt namn under snart 40år. Rexonet (RDKB) är ju modellen på ventilationsaggregatet.


Personligen hade jag nog bytt aggregat också då ditt passerat bäst före datum för ett tag sen. Lossa motor till Rexonet FTX Beiträge 18. Hyreshus med fyra lägenheter behöver ventilation Beiträge 27. Husspekulant, högt ljud från FTX aggregat Beiträge 23.


Hur rengöra Rexonet FTX grundligt? Tflerfamiljshus med 2-våningsplan kan ventilation och värmeåtervinning gene- rellt ske med standard REXONET RDKA-01-b-c, när varje aggregat ansluts till separat vertikal och brandisolerad avluftskanal. Thögre hus blir tryckfallet i avluftskanalen så . Våra lägenheter är utrustade med ett system REXONET för ventilation och värmeåtervinning.


Aggregatet beskrivs i katalogavsnitt M 32. För att det skall fungera riktigt är det av största betydelse att : 1. Din lägenhet har en till- och från- luftsventilation med värmeväxlare. Ovanför spisen tillsammans med spiskåpan finns ett ventilationsag- gregat som kallas Rexonet. Den innehåller bland annat två fläktar, värmeväxlare och två luftfilter.


Fläktarna blåser in och suger ut luft från lägenheten. I värmeväxlaren återvinns energi ur . Enligt ovan är bara en bråkdel av våra fläktmotorer med fläkhjul på vår e- handel. Kunden kan vända sig till vårt företag och fråga efter sin fläktmotor som skall bytas ut, sök efter er beteckning på fläkthjulet som . Modern teknik och funktion. CASA Rär en lämplig ersättare då du ska byta ut ett äldre REXONET eller BACHO ACC som var tidiga aggregat och idag får anses vara i stort behov av modernisering.


Det är svårt att hitta reservdelar till dessa aggregat, står du inför en kostsam repareration, så bör du fundera på att byta hela . Behöver du se över din ventilation till din villa eller bostad? Servicebolaget i Sverige AB är ett ventilationsföretag som erbjuder kompletta lösningar till hela landet. Vi hjälper dig med service av gamla ventilationssystem i bostäder.


Läs mer om oss här på hemsidan och kontakta oss gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg