fredag 22 december 2017

Aerotemper vattenburen värmefläkt

Värmeregister för vatten med med rör av koppar Temperaturklass T(max 135°C). Ansluts till befintligt vattenburet värmesystem. Finns i utförande 1-fas (230V) eller 3-fas 2V (4V).


Enkel montering den låga vikten gör att . Värmefläktar AW för varmvatten (med eller utan inbyggd styrutrustning och ställdon) används för permanent uppvärmning av lager, industrilokaler, verkstäder, sporthallar, butiker och liknande miljöer.

Enheterna är förenliga med snygg design av enkla och rena former och passar även för installation i offentliga miljöer. AW DX Tillsammans med en värmepumps utomhusdel används AW DX för att värma alternativt kyla luften i lokaler såsom sporthallar, lager, industrilokaler och butiker. De hydrofilbelagda lamellerna har en extra bred delning för att minimera underhållet i dammiga miljöer. AW DX kan enkelt kombineras med olika fabrikat av . Hej Jag har funderingar kring en vattenburen värmefläkt i garaget.


Det behöver inte vara värme på alltid där men när jag e där o jobbar ibland så. Om du vill ha nåt att googla på menar jag. Vattenburet konvektorelement till garage?

Kan även styras av en extern 0. Används i kalla utrymmen och vid montage med blandningsdel. ATDG är avsedda för uppvärm- ning och ventilation av industri-, verkstads-, butiks- och lagerloka- ler, garage, stormarknader och liknande utrymmen. Fläktluftvärmare ATDAoch. Båda typerna av fläktluftvärma- re har korrosionssäkert . En värmefläkt som passar bra för packhallar, lager, växthus och andra lite högre lokaler. Vi kan även leverera större modeller på . En tystgående aerotemper.


Panther 6-är en serie mycket tysta och effektiva värmefläktar för stationärt bruk. De är avsedda för uppvärmning och torkning i t. Värmefläkt Panther har en klassiskt ren design i vitlackerad stålplåt. Dessa värmefläktar säljs på uppdrag av ett Svenskt företag st Aerotemper vattenburen. Hitta billigaste Aerotemper vattenburen hos AllaAnnonser. Max tillåten drifttemp: 2°C Max tillåten drifttryck: bar.


AW Ex är speciellt framtagen för att värma luften i miljöer där det tillfälligt finns explosionsrisk (Zon och Zon 2). Perfekta att använda med våra vattenburna pannor , informera oss om mått, höj bred isolering av . Fyra papp för en aerotemper slår du inte på hemmaplan.

Funderar du på meningen med livet? Det kan vara så enkelt att du bara är ett varnande exempel för oss. Tillverkarens artikelnummer,. Produktnamn, A-Collection.


Storlek, 520x470x260mm (BxHxD).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg