måndag 18 december 2017

Mählqvist rör

På vårt kontor i Katrineholm har vi även en komplett Comfort-butik med allt som behövs för toalett och badrum. Vi har en liten utställningshörn. Jul-, nyårs- midsommarafton stängt. Kom och se vår välsorterade Comfort-butik med allt du behöver för toalett och badrum.


Besök oss och se vårt sortimentT.

Service, kundkontakt och tar hand om våra VVS- montörer. Redovisning samt behjälplig på övriga områden på administration. Vi är även med i SVEP och återförsäljare för Thermia värmepumpar så ni kan tryggt vända er till oss om det gäller värmepumpsinstallationer. Arbetsställe till MÄHLQVIST RÖR AB. Antal st arbetsställen.


BolagsforPrivat aktiebolag. Verkställande direktör: Sven Gunnar Mählqvist. Huvudkontoret ligger i Vingåker med filialer i Katrineholm och Flen.

I verksamheten ingår VVS-entreprenader, totalentreprenader, service och underhållstjänster. Totala antalet anställda i dag är c. Mählqvist Rör AB är verksam inom Ventilationsentreprenör, VVS i Vingåker, Flen. Vi hjälper dig hitta den värmepumpslösning som passar bäst för just dig och ditt hus. Vid varje värmepumpsinstallation tar vi ett helhetsansvar och säkerställer att du får en lösning som du blir helt nöjd med. Kategori: Installatör-Återförsäljare.


Information om befattningshavare. Ladda ner befattningshavarlistan. Hittar du inte det du söker? Ansvarig Mikael Mählqvist år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb. Certifikat Referenser Omdömen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar. Ja, registrerad för F-skatt. Lite härliga radiatorer installeras av Mählqvist rör i garaget på vårat Flen projekt.


Snart dags för gräsklipparen att flytta in efter att en ramp konstruerats.

Fixar till ett litet garage till snöslunga efter att vi .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg