onsdag 13 december 2017

Torkskåp med värmepump

Du kan torka allt från sportkläder till ömtåliga textilier i Electrolux torkskåp. Välj mellan torkskåp med kondensor eller värmepump. Energisnåla torkskåp för ditt klädvårdsrum. Ett torkskåp torkar allt skonsamt oavsett om det är blöta skor, smutsiga barnoveraller eller dina mest ömtåliga plagg som ska bli torra.


Nu finns det torkskåp som är 45- procent effektivare än andra.

Det betyder att Sveriges förskolor och fritids tillsammans kan spara mellan och miljoner kronor på elräkningar om de väljer torkskåp med avfuktare eller värmepump. Energimyndigheten har testat torkskåp , ett med avfuktare och ett med . Antifukt A 155Torkrumsavfuktare. Detaljer Hitta återförsäljare. HP, vänsterhängd Mycket energisnålt torkskåp. Med våra professionella torkskåp sparar du ti energi och pengar.


Du hittar bland annat torkskåp som är effektiva med mycket snabb torktid. Om du ska torka stora mängder tvätt har vi det största torkskåpet med en hänglängd på hela meter.

Väljer du ett torkskåp med värmepump halveras energiförbrukningen jämfört . Med effektivitet och miljö i åtanke skapades ECO Dryer 2. HP – världens grönaste torkskåp. Med sin patenterade värmepumpteknik presenterar Nimo här en helt ny generation torkskåp ! Tekniken gör ECO Dryer 2. HP till marknadens överlägset effektivaste, tystaste och energisnålaste torkskåp hittills. Torkskåp kan både hjälpa dig att torka tvätten och få styr på blöta ytterkläder. Har du många kläder som måste torkas väljer du en modell med hög torkkapacitet.


Torkskåp med sensorstyrning vet när kläderna är torra och med timer ställer du själv in hur länge skåpet arbetar. Vissa modeller har vanthållare och skohylla som . Testet har jämfört olika varianter av torktumlare, luftavfuktare och torkskåp. I testet visade det sig att en bra torktumlare är överlägsen när det . Torka din tvätt skonsammare med ett torkskåp.


Fraktfritt i hela landet. Se vårat utbud av torkskåp på tretti. Våra professionella torkskåp med värmepump torkar snabbt dina kläder och skor med en låg energiförbrukning.

Torkskåpet kan torka kg tvätt på minuter med en energiförbrukning på bara runt kWh. En tydlig display visar information under hela torkprocessen. Torkskåpet är utrustat med Humidity Tracking System (HTS) som känner av fuktnivån och avbryter . Välkommen till PriceRunner! Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Det visar att modeller med värmepump eller luftavfuktare är betydligt energieffektivare än traditionella torkskåp. Nytt test visar på tekniksprång för torkskåp. Värmepump gör torkskåpet effektivare.


Tillsammans kan Sveriges förskolor och fritids spara till miljoner kronor per år på elräkningar genom att välja torkskåp med avfuktare eller värmepump.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg