torsdag 21 december 2017

Ventilationskonsult

Ventilationskonsult - företag, adresser, telefonnummer. Företagets huvudsakliga tjänst är projektering av värme, ventilation och sanitet, styr och regler, värmepumpsanläggningar, solvärmeanläggningar, fliseldning och. Vi behöver förbättra ventilationen i vårt hus, ev. Vi producerar och tillhandahåller skrifterna Minimikrav på luftväxling och Introduktion till luftbehandlingsteknink.


Visa fler bolag på denna adress.

Jag heter Jan Andersson, år. Bor i Norrtälje, men utför den största delen av mina besiktningsarbeten av energi och ventilation i Stockholm. Vilket är det roligaste projekt du gjort?


Oj, det är svårt att säga något specifikt. Jag gillar de möten med kunder som är insatta och . Att installera bra ventilation i svetsverkstäder är en utmaning. Svetsning är en het process som skapar kraftiga uppåtstigande luftströmmar av mycket förorenad luft.

Det är inte ovanligt att svetsverkstäder låter portar och dörrar stå öppna, för att få in frisk luft och vädra ut en del av svetsröken. Bolaget skall bedriva kommersiell och teknisk rådgivning, projektering och försäljning av ventilationsanläggningar och produktoch systemutveckling inom ventil. Ja, registrerad för F-skatt. Ansvarig Håkan Enberg år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Box: Address: Gamla Borydvägen 18. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Göteborg. Information om befattningshavare. Ladda ner befattningshavarlistan.


Lars Christer Joakim Kempe. Tillverkning övrigt för alla. Tillsvidare Heltid Lön enligt överenskommelse Heltid Anställningstid enligt överenskommelse. Din roll som ventilationskonsult kommer vara att jobba med villaägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag för . Prenumerera på nya jobb hos Adecco Sweden AB.


Sveriges största söktjänst för öppettider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg