onsdag 13 december 2017

Värmeväxlare pool

Värmeväxlare – för snabb uppvärmning av din pool. Pahléns värmeväxlare finns som rör- och spiralvärmeväxlare och är optimerade för hög kapacitet och lågt tryckfall. Pahlén har lång erfarenhet av dimensionering och värmeberäkning. Vårt beräkningsprogram för värmeväxlare kan med fördel användas som stöd i beslutsprocessen.


Värmebehovet för varje pool är dock unikt och påverkas av en rad olika faktorer t. Rostfria, reglerbara fästen medföljer.

Enkel montering med medföljande fästen. Limma in PVC-limrör eller PVC-poolflexslang direkt i sekundärsidans unioner eller limma in en . Vi erbjuder ett brett urval av värmeväxlande för uppvärmning av din pool. Med hjälp av dessa förlänger du din badsäsong genom energieffektiv uppvärmning.


En värmeväxlare kopplas till exempel ihop med din bergvärmepump eller luftvärmepump . Med en värmeväxlare kopplas poolvärmesystemet till husets eget värmesystem. Fullt flöde med 50mm unionsanslutningar på sekundärsidan ( pool ) och 18mm kopparrör för hetvatten på primärsidan. Klarar både salt och klorvatten.

Lättanvänd och kompakt modell för anslutning mot värmepanna (olja, ve pellets, gas), värmepump, fjärrvärme eller annan värmekälla. Hög effekt och värmeöverföringsförmåga. Vinn tillbaka dina pengar vid köp av pool eller spabad. Vi fyller år och kommer under året att tävla ut totalt pooler och sp.


Platseffektivt och energisnålt! Jämför priser och läs recensioner på Pooler. Välkommen till PriceRunner! Denna kompakta värmeväxlare kopplas direkt till värmepanna. Värmaren är tillverkad av hållbara material såsom titan, vilket ger lång livslängd och är idealisk för pooler med salt.


Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support. Nettopool säljer pool swimmingpool pooltillval och spaba kvalitetsprodukter till marknadens bästa priser. Utan termostat och cirkulationspump. Alla värmeväxlarmodeller kan installeras och . Njut av att kunna bada i poolen under en längre period med värmeväxlaren Zodiac Uranus.


Välja poolvärme för poolen? Vad behöver man tänka på? Här hittar du bra tips om poolvärmepump, värmeväxlare för pool och solfångare när du ska välja poolvärme till din swimmingpool.

Sett att man rekommenderar minst . För dig som har tillräcklig kapacitet i husets värmesystem så kan du värma poolen genom en värmeväxlare. Har du exempelvis en bergvärmepump installerad i ditt hus kan du utnyttja den för att värma din pool.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg