måndag 15 januari 2018

Braskaminer skellefteå

Norrlands största brasvärmebutik! Välkommen att inspireras i vår nyrenoverade butik! Vi visar över 1kaminer , kassetter, kakelugnar och täljstensugnar från de ledande leverantörerna. Som medlem i Eldabutiken bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme där du som kund får kvalificerad hjälp genom hela processen från planering till färdig installation.


Det finns en eldstad och skorsten för de allra flesta behov. Genom att vända dig oss, kan du vara säker på att alltid få den bästa lösningen!

Kontakta våra återförsäljare av kaminer i Skellefteå. Visst är det härligt med en riktig brasa. En källa till både ljus och värme i vårt kalla nordiska klimat. Att dessutom få en effektiv värmespridning gör ju inte saken sämre. Funderar du på att köpa braskamin i Skellefteå ? Här hittar du alla företag i Skellefteå som du kan kontakta angående braskaminer.


Våra återförsäljare hjälper dig att hitta rätt kamin och skorstenslösning. Välj din region för att hitta den närmsta återförsäljaren av Contura braskaminer. Contura braskaminer har ett stort nätverk av dedikerade återförsäljare som kan hjälpa dig att hitta rätt kamin till ditt hus och utföra en komplett installation.

Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin , insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. De är lämpliga för tillfällig eldning under kortare perioder. Spisarna är även avsedda för matlagning. Kaminer och spisar ger snabbt mycket värme.


Tunga eldstäder som kakel- och täljstensugnar är lämpliga när man vill ha värme under lång tid. De kan täcka en stor del av uppvärmningsbehovet utan att det blir. Minst 2fastighetsägare i Skellefteå har under flera års tid eldat i sina braskaminer och pannor utan tillstånd. Nu har Skellefteå kommun ändrat rutinerna och begär in intyg från fastighetsägarna, påskrivna av sotare.


Vi arbetar med försäljning och installation av olika typer av energiprodukter. Vår välsorterade butik har olika typer av kaminer och täljstensugnar från ledande återförsäljare som t. Nibe Brasvärme, Tulikivi, NSP Skorstensprodukter, Skandinavisk Spismiljö, NVI Skorstenar och Skellefteå Kraft(Pelletsvärmare) . Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Finns det något härligare än att sitta framför en varm kamin en ruggig höstkväll? Braskaminer ger en fantastisk mysfaktor samtidigt som de värmer upp ditt hem på ett effektivt sätt. Låt din kamin sprida ljus och värmeDet är inte alls så svårt som man kanske kan tro att . Vad du än ska installera – braskamin , kakelugn, panna eller öppen spis – så måste skorstenen anpassas till eldstaden.


Allra viktigast är att rökkanalen har rätt storlek och rätt tekniskt utförande. Annars äventyrar du både ekonomi och säkerhet. Vi hjälper dig att välja rätt, oavsett vilket bränsle du ska använda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg