onsdag 24 januari 2018

Avluftningsventil värmesystem

Avluftningsventil för automatisk avluftning av värmesystem och kylsystem. Består av ett ventilhus och en i huset rörlig flottör. Försedd med automatisk avstängningsventil vilket gör att avluftaren kan demonteras ur systemet utan att systemet påverkas. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Luftningsventil Flamcovent för vertikalt montage.


Pallringar som aktivt tar ur all luft i systemet.

Luftavskiljare för värme - och kylsystem. Högpunktsavluftare för automatisk och permanent avluftning av värmesystem och värmepumpsanläggningar. Levereras med avstängningsventil som ska monteras i rörledningen för att avluftaren ska kunna demonteras utan att systemet behöver tappas ner. Automatisk avluftningsventil för värmesystem med inbyggd backventil. Kontinuerlig automatisk avluftning.


Ventilen avluftar automatiskt hydraliska system som radiator, golvvärmesystem, rör och pannor. Den automatiska avluftningen minskar korrosionsproblemen och reducerar oljud i anläggningen. Produkten har utgått ur sortimentet.

Avluftaren ska monteras på högpunkterna i systemet. Kompletteras ofta med en ljuddämpare. Syftet är då att släppa ut luft som fanns i systemet i samband med påfyllning av vätska eller läckt in i det . Har du plats hade jag valt en ventil på ett T-stycke på en hög placering. Och VVS-Bodens RSK sökning verkar inte hitta avluftningspluggen.


Har båda delarna i webshoppen. Lufta golvärme med automatiskt avluftning ! Problem med automatiska avluftare? Behovet av avluftning i en liten begränsad villaanläggning är inte så stort, och är koncentrerat kring tiden då man fyller systemet med färskt syrehaltigt vatten. Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat.


Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs såsom rör och pumpar. Avsedd för automatisk och permanent avluftning av värme - och kylsystem. Med avstängningsventil som automatiskt stänger då avluftningsventilen demonteras.


LK tillverkar och levererar produkter inom förnyelsebar energi primärt till den Europeiska marknaden. Kunderna är främst OEM, distributörer och återfö. Tillverkas,i,förkromamässing.


Avluftning ,sker,när,luft,systemet,får,avluftarens, svällskivor,att,torka,,strömmar,då,ut,och,ventilen,stänger,svällskivorna,åter, kontakt,mevatten. För upp till 2m² Utförande LK Elpanna 1 är en vägghängd elpanna, främst avsedd för lågtempererade värmesystem , som t.

För automatisk avluftning av värme - och kylsystem. Luftklockan är försedd med mjuktätning av EPDM-gummi och tål glykolblandat vatten (max ). När man fyller på ett värmesystem och värmer upp vattnet frigörs en del av den bundna luften och samlas i radiatorer och högpunkter. När systemet kallnar på sommaren absorberar vattnet fri luft igen.


Luftens löslighet i vatten beror på tryck och temperatur. Vid höjning av temperaturen i en värmeväxlare eller panna frigörs .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg