fredag 12 januari 2018

Förångare ac

Detta åstadkoms i förångaren. Köldmediet leds in i förångaren som vätska och övergår där till gas. Därmed absorberar köldmediet värme från luften. Köldmediegasen sugs till en kompressor som komprimerar gasen till högt tryck och därefter till kondensorn.


På grund av att trycket har höjts har temperaturen ökat.

Så upptäcker du fel med luftkonditioneringens förångare ( AC -förångare). Komponentens externa skick hjälper dig att ta reda på om den är tjänstduglig eller inte. Flänsarna ska ej vara nedsmutsade, men vissa dammlager är okej.


Dessutom måste dräneringsslangen diagnostiseras. Om förångaren fungerar korrekt så ska du . Här hittar ni Ac förångare från 1bildemonteringar. Förångare AC till MB VITO.

SÄLJS ENDAST I BUTIK KÖP I BUTIK Produkten är en butiksvara - välj en butik nära dig för att köpa. Bilens AC -anläggning: Kyla åstadkoms genom att man tar bort värmen i luften, eller att man flyttar värmen i luften, i en AC -anläggning från förångaren till kondensorn. Bilens kylanläggning fungerar precis som ett vanligt kylskåp, förutom att den avkylda luften blåses in i kupén.


Kylanläggningar är slutna . Det är omöjligt att föreställa sig en trevlig resa utan fungerande AC under en kall eller varm . Avgasningsanordningen är en viktig del av AC :n som behandlar luftfördelningen. Dess funktion kan jämföras med värmeväxlare. Ledningarna som installerats används i industrin som skal- och rörvärmeväxlare.


Kyla strömmas ständigt igenom innan underhåll . Röret från kompressor till kondensor vara hett. Expansionsventilen ska vara kall. Hejsan på er Inför en förhoppningsvis stundande varm sommar tänkte jag ta tag i att försöka få AC :n att fungera igen. Fick tillbaka min bil idag ifrån läcksökning, provtryckning av AC -systemet.


Ska tydligen vara läckage i förångaren. OK tänkte jag och frågade vad det kunde kosta. Någon annan som har ett tips vad man kan göra eller har .

AutoCool Sweden AB forklarar hur de olika komponenterna i AC systemet fungerar och anvander R-134a eller R-koldmedium som passar genom kompressor kondensor torkfilter expansionsventil forangare och vidare till kompressor. Olssons i Ellös har lagerförda reservdelar till ett 50-tal traktormärken och maskiner. Brett utbud av TOP märken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg