torsdag 18 januari 2018

Platon golv i källare

Tillsammans med systemtillbehören erhålls ett hållbart fuktskyddssystem för renovering av äldre golv mot mark, ofta använd i mekaniskt ventilerade golv. Mattan har en luftspalt på mm och är uppbyggd av samverkande knoppar som ger det färdiga golvet . Man drabbas av rinnande ögon, trötthet, allergier, irriterade slemhinnor mm. För alla hus och lägenheter som har problem med emissioner från golv finns en lösning.


Kompletta systemlösningar för att förebygga och åtgärda fukt , lukt och emissionsproblem. För en sund och beständig inomhusmiljö!

Det är i en gillestuga och en hall utanför som jag skall byta golv. Jag kommer att sätta dit ventilerade socklar och lumppapp under golvet. Skall kontakta platon hur jag bör göra men steg ett blir att riva golvet samt ta ut träreglarna. Någon som gjort detta och vet hur svårt . Blå eller svart platon till golv. Platonmatta på källargolv ? Isola: Home,rh:isola.


Det finns flera olika system för mekaniskt ventilerade golv såsom platon , Jape mfl. Det finns också olika typer av problem där ventgolv rekommenderas de vanligaste är dåliga syllar, källare med fuktproblem mm.

Denna artikel handlar om hur du ska tänka. Jämfört med andra vanliga metoder kan man spara tusentals . Jag vill lägga trägolv nere i källaren , hur gör jag, undrar en av våra läsare. Här är vår byggexpert Roger. Vissa säger att man ska ha platon original, andra säger platon blå, eller likvärdigt. Lägg ett flytande golv med luftspalt längs väggarna.


Välj golvlister med luftspringor som . För ett behagligt mjukt och sviktande golv. Den sinnrika luftspalten låter golvet andas och släpper ut fukten på ett oskadligt sätt. Det finns ju sedan de här speciella hörnorna som man ska lägga mellan golv och vägg för att få luftcirkulation, men då måste man väl även använda platons egna lister med ventilation.


Det är dessutom skönt att gå på ett golv med platonmatta under tack vare den isolerande effekten. Produktindormation Lågbyggande fuktskyddsmatta för laminat-, parkett- och spånskivor. Den högkvalitativa polypropenplasten håller i minst år. Populärt i källare är att lägga en platonmatta direkt på källargolvet för att hantera problemen med att fukt tränger igenom källargolvet.


Det finns dock en ganska välkänd nackdel med detta och det är risken för fuktskador i inredda källare och det finns en uppsjö med lösningar för detta i olika. Jag tänkte riva ut den gamla heltäckningsmattan i källaren och ersätta den med något roligare golv. Problemet med blå platon är att det inte är någon ventilation kopplat till det.


Turen har kommit till källaren.

Ska lägga golv , tapetsera och greja lite. Problemet är att det en gång funnits en nålfiltsmatta på golvet, men den revs ut då vatten trängde in från dagvattenbrunnen och källaren vattenfylldes med ca tio centimeter vatten. Jag undrar hur man går tillväga . Golvet är ett gammalt 3cm tjock marmor golv som är svinkallt trots att plattan under är isolerad. Tänkte först ta bort dessa och tjäna cm.


Hemma hos Mattias_joSE. Typ platon matta med uppvik så betongen under kan andas. Hej ni Vi har ett källarhus, har grävt grunden och isolerat, rivit ut allt ur källaren och ska nu börja återskapa. Vet ni om det finns några .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg