onsdag 31 januari 2018

Sundsvall pellets ab

Bolaget skall bedriva verksamhet med tillverkning och försäljning av bioenergi ( pellets ) samt därmed förenlig verksamhet. Kallelse Kallelse sker genom brev med brev med posten. Hembud Lösningsrätt Ja BV. Län säte Västernorrland BV.


Fastighetstaxering Nej LM.

Sektor 1- Icke-finansiella företag SCB . LJ Byggservice AB ( Eldstaden). Sveriges största söktjänst för öppettider. Den pellets vi säljer är en 1 förnybar energikälla. Den tillverkas av sågspån eller kutterspån som pressas ihop under högt tryck.


Bra för kommande generationer. VTG är återförsäljare åt SCA Bionorr Härnösand och säljer deras säckade pellets. Bulkleverans: Bulkleverans.

Hemleverans: Hemleverans. Pallen väger 8kg och innehåller säckar. Frånpriset nedan gäller vid köp av minst pallar. Beställ direkt eller ställ en fråga.


Fabriken har varit igång i en månad och största. Både ved och pellets räknas som förnyelsebara energikällor och är dessutom smidiga och ekonomiska att elda me inte minst på vintern. Inom ett och samma bolag erbjuder vi våra kunder ett brett tjänsteutbud bestående av VVS, mark- och trädgårdsarbeten, vatten och avloppsarbeten, schakt- . Vi har gedigna produkter och tjänster inom badrum, trädgår verktyg, bygg och inredning. Med över års erfarenhet av pelletstillverkning vet vi vad som krävs.


Vi levererar pellets med erkänt hög kvalitet, tillverkad på ett klimatsmart sätt. SCAs pellets , Bionorrpellets för . Klassning av verksamhet samt beslut om avgift för miljönämndens tillsyn enligt miljöbalken. Yttrande enligt lag om tillstånd till hotell . Hör gärna av er med feedback om nåt inte fungerar)Tack på förhand.


Pellets från SCA av skog, vind och omtanke. Förlängda leveranstider på pellets ! Med första utleverans tidigast dagar efter bokad beställning.

Vi erbjuder hemkörning och. Jag som driver företaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg