tisdag 16 januari 2018

Skorsten göteborg

Skorsten - skorstenar, braskaminer, sotning, skorstensfejarmästare, insatsrör, murspisar, skorstensbesiktning, skorstensrenovering - företag, adresser, telefonnummer. Kontakta oss för mer info ! Välkommen till Skorstenspojkarna! Vi utför renovering av skorstenar: murning av skorsten , fogning av skorsten , glidgjutning av skorstenskanaler och montering av skorstensskydd och eldstäder. SkorstensFolket Sverige AB erbjuder lösningar för kanaltätning – både skorstenstätning och relining av ventilationskanaler.


Då kan du kontakta någon av de ovanstående återförsäljarna och boka ett hembesök.

Våra återförsäljare hjälper dig med att hitta rätt kamin och skorsten för dig och ditt hem. Den bör dels mynna över nock, dels minst meter över taktäckningen. Sticker den upp mer än meter över taket måste den förses med stege. Ett normalt nytt golvbjälklag klarar tyngden av en . Detta skapar nästan undantagslöst en illaluktande mörk rökpelare från din skorsten. Vi har många års erfarenhet av renovering av skorstenar och rökgassystem.


Hos oss får du alltid ett bra bemötande med fina resultat. Renoverar rök- och ventilationskanaler - Renoverar och monterar öppna spisar och spisinsatser - Renoverar och nyuppsätter . Att renovera sin skorsten är en viktig och nödvändig sak när tiden slitit för mycket på skorstenen.

Om skorstensrenovering inte sker i tid finns det risk för brand och det skall man givetvis ta på allvar. Det finns normalt två olika typer av skorstensrenovering: Den första metoden är . Börjar din skorsten bli gammal så är det förmodligen dags för en skorstensrenovering. Vi har valt svensk teknik som vi vet klarar svenska eldstäder och svenskt klimat.


Vi skickar gärna beskrivningar över reparationsmetoder som vi arbetar med. Braskamin, Gjutjärnskaminer Gjutjärn, Stål Kräver skorsten Golvanpassad Rördimension 1mm. Göteborgs Skorstensservice AB.


Denna entreprenad omfattar: - Rivning av befintlig meters skorsten på yttertak. Nedlyftning av skorsten till mark. Omhändertagande av allt material. Provisoriskt väderskydd på yttertak.


Dessa uppgifter utgör inte underlag för anbud utan tjänar endast som orientering. Contura kamin med inbyggt fläkt och metar skorsten vi har undrat till berg värme. Vår affärsidé är att marknadsföra och sälja ledande braskaminer till privatpersoner och företag. Vi representerar kända varumärken såsom Contura, Keddy, Jötul, Nordpeis, Scanspis, Spartherm m. Vi har även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till gamla och nya spisar. Kostnadsfri offert och bedömning av din skorsten.


Vårt arbete är kvalitetssäkrat med års garanti. Ett nytt fossilfritt värmeverk i Backa med jätte- skorsten , så ser de långt gångna planerna för.

Här har Ni chansen att i stressfria miljöer välja den eldstad som passar just dig och din fastighet. Vi som guidar dig har över års samlad erfarenhet av skorstenar och eldstäder i alla dess former och varianter. Lillaspisbutiken ingår ej i någon kedja vilket därför inte förbinder oss till särskilda leverantörer. Företaget har åtta anställda, varav sex är plåtslagare och de övriga två arbetar med smide respektive på kontoret. Vi är medlemmar i Plåtslageriernas Riksförbund.


Vår kundkrets består av byggfirmor och skorstensleverantörer, men även privatpersoner. När polisen slog till mot mc-klubbens näste flydde Bandidos-mannen upp på taket – för att gömma knark i en skorsten. Nu har han, som själv anser sig vara en go gubbe, dömts till fängelse.


Vi förberedde för fest, säger mannen i förhör. I maj för två år sedan strömmade Bandidos-medlemmar från hela .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg