måndag 22 januari 2018

Pellets på pall

Längst tid tar det att göra iordning spånbädden första gången, sedan är det bara att mocka som vanligt och fylla på pellets efter hand. Vanligtvis går det åt ca 1st 16kg säck per box i veckan. Välkommen till PriceRunner! Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Både ved och pellets räknas som förnyelsebara energikällor och är dessutom smidiga och ekonomiska att elda me inte minst på vintern.


För smidig och billig uppvärmningJämfört med ved kräver pelletseldning väldigt lite arbete.

Vi har både träbriketter och . Handla pellets - direkt online. Fraktfria leveranser,direkt till er dörr. Blir pelletsen blöt kommer den att falla sönder. En säck innehåller kg och levereras på pall. Vill du köpa helpall pellets ? En pall innehåller säckar och väger 8kg.


Produkten levereras på pall och placeras bredvid uppfart där chauffören kommer åt med handtruck.

Viktigt att täcka säckarna direkt vid mottagning då dom har begränsat med plast runt pallen så finns . Leverantör: Stenvalls Trä. Bränslepellets med högt energivärde, minimalt med aska och som är skonsam mot din brännare. Tillverkad av svensk skogsråvara. VIDA Energi levererar högklassig och torr pellets på pall med högt energivärde.


Vår pellets är mycket skonsam mot din brännare. Den har ett jämt energiinnehåll som ger minimalt med aska. Tillgången på råvara är begränsad just nu och orsaken är att höstens och vinterns väderförhållanden har påverkat råvarutillgången för oss pelletstillverkare.


För att få vår pellets att räcka till så många som. Pallen väger 8kg och innehåller säckar. Priset på pellets har varit på en bra och stabil nivå under en lång perio och det ser ut som att den trenden håller i sig.


Våra priser på pellets uppdateras varje ojämn månad presenteras alltid inklusive moms och grundavgift för hemleverans. Hos oss kan du beställa mm kvalitetspellets från Vida och Scandbio (-tidigare Agrol) i bulk eller säck. Alla priser gäller inklusive moms. Pellets i kilo säckar 8mm.


Uppge alltid var på tomten du vill ha leveransen om du beställer på pall. Vilken pelletslösning passar dig? Du kan få dina Neovapellets levererade i 16- kilossäckar på pall , storsäckar på 7kg eller lösvikt (som vi också kallar bulk).

Har du investerat i ett bulkförråd blir det både billigare och bekvämare. Vår värmepellets är paketerad i påsar á kg per pall, totalt 8kg pellets per pall. Vi levererar klass 1- pellets på pall hem till er, frakt ingår i priset.


Produkter Bionorrpellets finns som och mm, förpackad i småsäck kg på pall (8kg) eller i storsäck 6kg. I stora delar av Sverige levereras också pellets i lösvikt - med bulkbil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg