onsdag 10 januari 2018

Köksfläkt thermex

Du får både snygg design och en effektiv ventilation som ger dig en behaglig inomhusmiljö. Thermex Decor 8reservdelsmotor. Hitta Frihängande Köksfläkt här.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. En vägghängd fläkt med snedställd front ger dig gott om plats när du lagar mat. Fläktkåpan har LED- belysning och tre .

Behövs dock köpas nytt kolfilter. Finns att hämta i västra Göteborg. En liten blå lampa lyser när det är dags. För en vecka sedan tog jag ner filtret och körde. Vårt köpskydd garanterar dig en säker.


Välkommen till Thermex Webshop. Här kan du beställa förbrukningsmaterial och reservdelar till din köksfläkt. Vi har gjort det lätt för dig att hitta de delar som passar till din modell.

Ange modell i sökfältet ovanför så hittar sidan automatiskt de delar och tillbehör som finns! Vi skickar varorna inom 2-dagar efter lagd . Kolla då vårt stora urval av Thermex utdragbara köksfläktar. Med fler än olika modeller hjälper de dig skapa en frisk och behaglig inomhusmiljö. Thermex kombinerar högsta kvalitet med lägsta ljudnivå.


Thermex är ett danskt företag med huvudkontor i Hjørring på . På baksidan av fliken hittar du utförliga förklaringar av samtliga ikoner, så att du enkelt, snabbt och metodiskt kan hitta den köksfläkt du drömmer om. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. De köksfläkt -testerna som genomfördes hos bl. Vi har av denna anledning valt att ta med Thermex Super Silent, eftersom den kan integreras i . Vår kunskap om ventilation och frisk luft i bostaden hjälper dig att skapa en behaglig inomhusmiljö.


Vi designar och utvecklar spiskupor och fläktkåpor som vi levererar till privata hem och byggindustrin. Design med ett ändamål… den rätta funktionen i snygg design som ger rummet en light. Utsugningskapaciteten är som regel högre än vid motsvarande köksfläkt med inbyggd motor. Ljudnivån är bety- dligt lägre, eftersom ljudkällan är flyttad från köket.


Flera THERMEX modeller kan även användas till centralventilation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg