fredag 12 januari 2018

Braskamin contura pris

Contura 5Style finns med både glaslucka eller gjutjärnslucka och passar perfekt om du vill placera din kamin i ett hörn. Luckan i glas ger ett lätt och modernt uttryck och sprider ljus och värme i ditt rum. Här kan du hitta ungefärliga priser på våra kaminer och eldstäder.


Den ger en läcker modern känsla både i nybyggda hus och i hus där gammalt möter nytt. En högt placerad brännkammare och mycket generösa glas gör denna kamin till hemmets brinnande hjärta, var den än står.

Kaminen är känd från Husdrömmar på SVT. Trots sin nätthet visar kaminen maximalt av elden och du behöver inte välja om brasan ska synas från soffan eller matplatsen. Vi har ett stort urval av braskaminer från Jøtul, Contura , Lotus och Nordpeis. Din Kaminbutik nära Stockholm. Vi installerar den åt dig.


ANSÖK OM DELBETALNING HÄR. Jag vill ha mer information och offert på denna produkt.

Braskaminen Contura 5är utrustad med. Contura 8har hittat sin inspiration i den berömda superellipsen. Formen gör denna kamin kompakt och trevlig. Tack vare den fina formen har braskaminen Contura 8kunnat utrustas med generösa glaspartier utan att brännkammarens effektivitet påverkats. Vill du se ännu mer av elden i din kamin väljer du till en vridplatta och då står kaminen som en kung mitt i rummet och lyser åt alla håll.


Rena former som ger stil åt varje miljö. Jämför priser på Contura 7Kamin. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Välkommen till PriceRunner! Contura 690-modellerna har kakelugnens majestätiska uttryck med den moderna kaminens fördel: den visar en rejäl eld högt ovanför golvet.


Den här modellen har mycket av allt: tre olika färger, tre olika toppar, två olika luckor, nedre lucka . Funderar du på att köpa kamin ? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer. Här hittar du din närmsta återförsäljare av kaminer från Contura. Resultatet är en annan typ av spis och en helt ny erfarenhet.

Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Contura -kaminerna känner du igen på deras tidlösa design och höga kvalitet. På Elda Stockholm är vi stolta återförsäljare av produkter från Contura.


Contura brukar tilltala kunden som väljer med hjärta OCH hjärna. Nedan hittar du vårt gedigna utbud av kaminer från Contura. Sök: Sortera efter pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg